Kefalos - ZAFIRA ***


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: večeřestrava: večeře
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Dům stojí u příjezdové komunikace přímo u pláže Agios Stefanos. Na tuto krásnou pláž se dostanete pohodlnou chůzí po vydlážděném chodníčku asi za 2 minuty. Do centra Kefalosu, vzdáleného asi 500 m, se můžete vydat buď podél pláže nebo po silnici, cestou narazíte na první taverny.

Vzdálenosti od pláže: cca 100 m.
od centra Kefalos: cca 500 m.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,50 € za studio/aprtmán a noc. Poplatek je účtován za celý apartmán/studio, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Ubytování v žádané oblasti Kefalos
U krásné pláže
Rodinná atmosféra

Stravování: večeře

Večeře jsou podávány v blízké taverně Kastri (cca 80 m). Nabídka z připraveného menu a jsou servírované. Každý den jiné menu složené s předkrmu (salát, tzatziki, plněná zelenina a jiné), oběda (ryby, mořské plody, Moussaka a jiné) a dezertu (ovoce, řecký jogurt, zmrzlina a jiné) a zdarma karafa vody. Ostatní nápoje za poplatek.

Ubytování: studia

Vybavení a služby: U domu je posezení pod pergolou a velkým fíkusem, malé dětské hřiště, sprcha a místo na parkování. Hosté mají možnost navštěvovat bazén u hotelu Kordistos (asi 100 m) za předpokladu, že si objednají v baru nápoje nebo občerstvení.

V prvním patře jsou dvoulůžková studia, která z prostorných balkónů mají pěkný boční výhled na moře. Pouze jedno studio má balkón, který směřuje k příjezdové komunikaci a na dvorek s nádherným fíkusem. V přízemí jsou tři apartmány. Dva apartmány jsou velké se dvěma ložnicemi a obytnou částí. V jedné ložnici je manželská postel a ve druhé ložnici jsou dvě lůžka. V obytné kuchyni je pak rozkládací gauč (pro dítě do 8 let). Třetí apartmán má jednu ložnici s manželským lůžkem a v obytné kuchyni pak gauč pro třetí osobu. Apartmány mají prostorné terasy s výhledem do zeleně. Studia a apartmány jsou vybaveny kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), sprchou, WC, fénem, sejfem, klimatizací (za příplatek) a Wi-Fi. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).

Výběr konkrétního čísla pokoje: přízemí: apartmán č. 7 s bočním výhledem na moře, apartmány č.8, 9
1. patro: studio č. 63 s výhledem na moře, č. 5, 4, 3, 2 s částečným výhledem na moře a č.1 Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.