Kefalos - IONIKOS ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Menší hotel je postaven u pláže Agios Stefanos přímo proti známému ostrůvku Kastri. Po pár minutách dojdete podél moře na písečnou pláž se zbytky antického chrámu a zbytky byzantské baziliky. Za touto pláží je další krásná písečná pláž Katerina. Před hotelem si můžete pronajmout lehátka a slunečníky (cca 5 €). V blízkosti hotelu jsou taverny a obchod.

Vzdálenosti Pláž Agios Stefanos: cca 30 m
Pláž Katerina: cca 250 m

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,50 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Klidné prostředí v oblíbeném letovisku Kefalos
Příjemné ubytování s bazénem
Přímo u krásné písečné pláže

Stravování: snídaně

Jednoduchá kontinentální snídaně je servírovaná a obsahuje kávu nebo čaj, džus, chléb, máslo, marmeládu, plátek šunky a sýra a sladké pečivo. V hotelu vám rádi za příplatek připraví snídani na vidličku.

Ubytování: hotel ***

Vybavení a služby: V hotelu je bar s denním provozem, restaurace, bazén, dětský bazén a stolní tenis. Ve veřejných prostorách a u bazénu je Wi-Fi (bez záruky).

Pokoje mají dvě lůžka nebo manželskou postel s možností až dvou přistýlek. Vyžádat lze dětskou postýlku (zdarma). Pokoje mají malou ledničku, sprchu, WC, klimatizaci (za příplatek), sejf (za příplatek) a zastíněné a prostorné balkóny.