Kavros - VANTARIS PALACE ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Přímo u pláže
Pestrá strava
Příjemný personál

Poloha: Rozlehlejší hotelový areál je zasazen v klidnější části vesničky Kavros, mezi posledními hotely u silnice. Areál je ideální pro dovolenou s dětmi, všude vládně příjemná a opravdu přátelská atmosféra. V letovisku lze navštívit několik obchůdků, restaurací a barů, k dispozici je i lékárna. Do rušnějšího letoviska Georgioupolis, vzdáleného cca 3 km, lze dojít příjemnou procházkou po pláži (cca 30 minut) nebo silnici nebo pohodlně dojet autobusem veřejné dopravy. Autobusem se lze dostat i do Chanie či Rethymna, zastávka je cca 200 m od hotelu. Individuálně doporučujeme navštívit sladkovodní jezero Kournas (cca 5 km). Oblast kolem Kavrosu je známá velkým množství zeleně a pěknou krajinou - na severozápadě jsou vysoké skály a na severu mohutná hradba pohoří Lefka Ori s výškou přes 2 400 m. V letovisku jezdí výletní vláček - doporučujeme využít a pro děti je zde Fun Park (www.funparkkavros.com).
Video hotelu

Vzdálenosti Pláž: přímo u hotelu
Centrum: cca 250 m

Pláž: Krásná, široká, písečná pláž, místy s drobnými oblázky, se nachází hned u hotelu. Vstup do moře je pozvolný, u vstupu do vody mohou být drobné kamínky nebo oblázky. Zdejší pláž patří mezi nejdelší na ostrově, nachází se mezi městy Chanií a Rethymnem (Chanie je vzdálena cca 40 km a Rethymno cca 20 km). Na pláži je sprcha a převlékárna.

Sport a zábava: Venkovní bazén s oddělenou částí pro děti, vnitřní bazén (nevyhřívaný, přístupný obvykle od 10:00-16:00), slunečníky a lehátka u bazénu zdarma, na pláži za poplatek, dětské hřiště, herna (za poplatek), tenisový kurt (osvětlení a vybavení za poplatek), stolní tenis, kulečník, malé fitcentrum, jacuzzi, sauna, pára a masáže - (vše za poplatky), hřiště na plážový volejbal (zdarma), k zapůjčení horská kola (za poplatek), vodní sporty na pláži (za poplatek). Osušky na pláž za vratný depozit. Hotel organizuje obvykle jednou za dva týdny folklórní představení s živou hudbou a tancem. Vodní sporty na pláži (nedaleko od hotelu) - za poplatek.

Poznámka: Povinná pobytová taxa:
3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely

Poplatek je účtován za pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Na toto ubytovací zařízení se vztahují individuální podmínky při stornování nebo změně zájezdu.

Stravování: polopenze

Formou polopenze nebo za příplatek ALL INCLUSIVE (viz popis) - ceny viz náš web. Snídaně a večeře - švédský stůl.

All inclusive zahrnuje:


O přesném rozsahu stravy a služeb all inclusive jsou klienti informováni po příjezdu do hotelu

Snídaně formou švédského stolu (07:30-10:00), obědy formou bufetu (12:30-14:30), večeře formou švédského stolu (19:00-21:00). U večeří je obvykle 1x za týden řecká živá hudba a folklórní vystoupení taneční skupiny

Lehké občerstvení v baru na pláži: sendviče, pizza, hranolky, ovoce (11:00-17:00), salátový bar (12:30-15:30), kopečková zmrzlina (11:00-15:20)

Odpolední filtrovanou kávu, čaj, sušenky nebo koláčky (15:30-17:00)

Neomezenou konzumaci místních rozlévaných místních nealkoholických a místních alkoholických nápojů (voda, nealko nápoje, točené pivo, víno, ouzo, raki, filtrovaná káva, čaj) v baru na pláži (11:00-18:00)

Neomezenou konzumaci místních rozlévaných nealkoholických a místních rozlévaných alkoholických nápojů (filtrovaná káva, čaj, voda, limonády a další nealko, točené pivo, víno, ouzo, raki, brandy, rum, vodka, tequila, cca 5 druhů koktej-lů - Tequila sunrise, Pina colada, Sex on the beach, Blue Lagoon, San Frnacisco) v hlavním hotelovém baru (18:00-23:00)

Nápoje po 23:00 se hradí extra

Ubytování: hotel ****

Vybavení a služby: Vstupní hala s recepcí, salónek, 3 výtahy, půjčení automobilů, zajištění výletů, hotelový bar, bar na pláži/taverna, hlavní restaurace, snack a grill restaurace, minimarket/novinový stánek, knihkupectví, klenotnictví, internetový koutek (za poplatek), internetová místnost, prádelna (na vyžádání, za poplatek). Pěkná zahrada, parkoviště. Plážové osušky zdarma (na vratnou zálohu). Wifi v prostoru recepce a vstupní haly zdarma. Wifi na pokoji (za poplatek).

Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV se satelitním příjmem a hudebními kanály, malou chladničkou, terasou s výhledem do vnitrozemí. Pokoje s výhledem na moře mají balkón nebo terasu. Boční výhled a výhled na moře jsou za příplatek - viz ceny na našem webu. Trezor na pokoji (za poplatek). Nadstandardní pokoje (typu junior suite s vlastním bazénem) jsou na vyžádání, jejich popis a cenu Vám rádi sdělíme. Jednolůžkové pokoje a promo pokoje mají terasu a výhled pouze do zahrady nebo vnitrozemí. Dětská postýlka na vyžádání (za poplatek).