Karagiannis ***


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Oblíbený rodinný hotel leží na klidném místě městečka Limenária a je určený především klientům, kteří hledají příjemnou a uvolněnou atmosféru. Od velmi oblíbené pláže Metalia je hotel vzdálen cca 800 m a od centra letoviska přibližně 500 m.

Sport a zábava: K dispozici městská písčitá pláž nebo známá pláž Metalie (písčitá pláž, vstup do moře oblázkový, kamenné desky) s hřištěm na plážový volejbal, lehátka a slunečníky za poplatek, plážový bar s možností občerstvení. Známá diskotéka Bolero (červenec-srpen) je vzdálena cca 1 km. Na pláži v Pefkari vzdálené cca 2 km je možné využít široké nabídky vodních sportů. Limenária je druhé největší město ostrova a poskytuje množství nákupních možností a vyžití. V centru letoviska plážová promenáda, uličky se spoustou obchůdků, restauracemi, kavárnámi, které vybízí k večernímu posezení či příjemné procházce.

Transfer:
Předpokládaný transfer z letiště do ubytovací kapacity je cca 110 min. (20 min. z letiště do přístavu. 40 min. trajekt na ostrov, 50 min. busem po ostrově).

Předpokládaný letový řád:
Předpokládaný letový řád: linka QS 2208/9, Praha 11:00 - 14:05 Kavala 14:55 - 16:20 Praha. Časy LT.

Stravování: vlastní

Vlastní. Možnost dokoupení servírovaných kontinentálních snídaní na místě za 5 €/den/osoba.

Doprava: letecky

Letecká společnost Smartwings. Povolená hmotnost zavazadla max. 23 kg na cestujícího (vyjma dětí do 2 let) a 8 kg kabinové příruční zavazadlo. Dítě do dvou let věku může přepravovat jedno odbavené zavazadlo do hmotnosti 10 kg. Slučování zavazadel není povoleno.

Ubytování: studia

Hotel s malou vstupní halou s recepcí, denním barem a jídelnou s posezením na terase disponuje dvoulůžkovými a třílůžkovými pokoji s možností jedné přistýlky. K dalšímu vybavení patří vlastní sociální zařízení, klimatizace, kuchyňský kout s dvouvařičem, lednice, základní nádobí, sat. TV a balkon. Bezpečnostní schránka a Wi-Fi připojení zdarma.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí.
Třílůžkový pokoj (TRP): 2 dospělí + 2 děti nebo 3 dospělí + 1 dítě.


Cena zahrnuje

  • Leteckou přepravu Praha-Kavala-Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, ubytování 7/14 nocí, trajekt a transfer z letiště do hotelu a zpět, stravování dle smlouvy o zájezdu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S+P od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu a s připojištěním proti COVID-19, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu. Dále pobytovou taxu, která se platí přímo v ubytovací kapacitě