Kamena Vourla - Hotel Marvi ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Poznávací zájezdy
    • Pobytové zájezdy

Poloha: hotel se nachází v centru letoviska, od písečné pláže s plážovými bary, lehátky a slunečníky jej dělí pouze pobřežní komunikace s restauracemi, bary a stánky s lákavým občerstvením. Všechny služby letoviska jsou dostupné v těsné blízkosti hotelu.

Pláž: pláž s tmavým pískem a oblázky s pozvolným vstupem do moře přímo před hotelem (od hotelu oddělena pouze pobřežní komunikací), plážový servis na pláži za poplatek

PLÁŽE A PLÁŽOVÝ SERVISPláže jsou u hotelu Sissy (platí také pro klienty hotelu Marvi) oblázkové s relativně pozvolným vstupem do moře. Doporučujeme obuv do vody.

Vybavení: hotel disponuje vstupní halou s recepcí, restaurací se sluneční terasou a výhledem na moře, hostům je k dispozici také bar, snack bar, kavárna, možnost pronájmu trezoru za poplatek

Info: Možnosti cestovního pojištění: Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu a připojištění COVID - více informací zde: Pojistné limity cestovního pojištění UNIQA | CK BonTon (bontonck.cz)

cena_let_osoba_zahrnuje: leteckou dopravu Brno - Volos - Brno, transfer z letiště do místa ubytování a zpět, ubytování a stravu (viz tabulka), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb.

cena_let_nezahrnuje: komplexní cestovní pojištění včetně léčebných výloh, storna a připojištění COVID 50,- Kč/os./den, příplatky viz tabulka, pobytové taxy ve výši 1,5 Euro/pokoj a noc - platí se hotově na místě delegátovi nebo na recepci hotelu

Stravování: snídaně

snídaně - formou bufetu podávaná v hotelové restauraci, možnost dokoupení servírovaných večeří v řecké taverně (vedle hotelu)

Hotel Marvi – snídaně formou bufetu přímo v hotelu Marvi, večere formou bufetu v hotelu Sissy

Ubytování: hotel ***

prostorné dvoulůžkové pokoje standard s možností přistýlky (rozkládací lůžko) a bočním výhledem na moře nebo pokoje superior - dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky s modernějším nábytkem a přímým výhledem na moře (na vyžádání za příplatek) mají vlastní sociální zařízení (WC, sprcha nebo vana, fén), SAT/TV, telefon, minibar a balkón se zahradním nábytkem, klimatizací a Wi-Fi zdarma.


Pořadatelem zájezdu je BON TON, s.r.o.