Dionyssos ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Nedávno zrekonstruovaný Dionyssos Hotel & Suites leží na poloostrově Chalkidiki, na prvním prstu Kassandra, v letovisku Chanioti. Nachází se v pěší vzdálenosti od rušného centra městečka, kde najdete řadu obchodů a možností nočního vyžití. Stojí 3,5 km od rušné čtvrti Pefkohori s mnoha restauracemi a obchody, 16 km od Kallithey proslulé kosmopolitním nočním životem a 89 km od mezinárodního letiště Soluň.

Pláž: Vzdálenost pouhých 150 m od pláže.

Check-in pravidla:
Check-in: 14:00 hod. Check-out: 11:30 hod.

Stravování: snídaně

BEZ STRAVY nebo SE SNÍDANÍ. Snídaně jsou podávány formou bufetu. Snídaně lze přiobjednat také do studia - cena za osobu 260 Kč/den. Děti na přistýlce 2-5 let zdarma.

Ubytování: hotel ***

DBL Studio - dvoulůžkové studio (25-30 m2) s možností dvou přistýlek (rozkládací pohovka), po rekonstrukci, vlastní sociální zařízení, fén,centrální klimatizace s individuálním nastavením, satelitní TV s plochou obrazovkou, telefon, lednice, vybavený kuchyňský kout, rychlovarná konvice, příslušenství na přípravu čaje a kávy, bezpečnostní schránka a balkon s venkovním nábytkem. Wi-Fi zdarma. DBL Superior - dvoulůžkový pokoj typu Superior jsou nově zrekonstruované, s manželskou postelí Queen Bed nebo oddělenými postelemi a výhledem do zahrady (25-30 m2), možnost jedné přistýlky (rozkládací křeslo), vlastní sociální zařízení, fén, centrální klimatizace s individuálním nastavením, satelitní TV s plochou obrazovkou, telefon, lednice, rychlovarná konvice, příslušenství na přípravu čaje a kávy, elektronická bezpečnostní schránka a balkon s venkovním nábytkem. Wi-Fi zdarma. DBL Standard - dvoulůžkový pokoj se dvěma samostatnými lůžky (spojené), možnost jedné přistýlky, velikost18-22 m2, vlastní sociální zařízení, fén, centrální klimatizace, TV, telefon, lednice, rychlovarná konvice, příslušenství na přípravu čaje a kávy a balkon s venkovním nábytkem. Wi-Fi zdarma. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Klimatizace je zdarma v měsících červenec-srpen. Mimo toto období je možné si klimatizaci na místě připlatit za 5 EUR/den.

Vybavení:
24hod. recepce, restaurace, venkovní bazén s dětskou částí, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, bar u bazénu, směnárna, Wi-Fi připojení v areálu hotelu (všechyn pokoje, recepce, bar u bazénu, restaurace), bezpečnostní schránky, denní úklid, pantofle,


Pořadatelem zájezdu je CK Bulgariatour

Cena zahrnuje

  • Ubytování 7/10/11 nocí, stravování dle ubytování, pojištění CK proti úpadku,
  • Parkování

Cena nezahrnuje

  • Transfer z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta na místě, cestovní pojištění, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu. Dále pobytovou taxu, která se platí přímo v ubytovací kapacitě
  • Vyzvednutí a odvoz na letiště, prádelna