Bali - GORGONA FAMILY ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Ideální pro rodiny s dětmi
Skvělá poloha blízko moře i centra
Výborná kuchyně

Poloha: Menší oblíbený hotel s rodinnou atmosférou a vyhlášenou tavernou je hned na kraji Bali, asi 70 m od pláže Livadi a kousek od centra, kde najdete obchody, půjčovny, lékárnu apod. Podél pláže vede málo frekventovaná cesta, kde jsou další bary, restaurace a taverny. Od letiště Heraklion asi 45 minut.

Vzdálenosti Pláž: cca 70 m Letovisko: 100 m

Pláž: Dobře organizovaná písečná pláž Livadi s dostatečným množstvím lehátek a slunečníků je pouze 70 m od hotelu. Vstup do moře je pozvolný. Slunečníky a lehátka za poplatek. V okolí lze procházkou dojít na ostatní pláže letoviska Bali.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely. Poplatek je účtován za pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně formou bufetu. Večeře servírovaná o 3 chodech (salát, hlavní chod, dezert nebo ovoce).

Ubytování: hotel ***

Vybavení a služby: V hotelu je restaurace s venkovním posezením, která je zároveň vyhlášenou místní tavernou. Zde se podávají snídaně i večeře. Vedle restaurace je bar a zastíněné dětské hřiště. Od restaurace několik schodů dolů, směrem k moři je bazén s dětskou částí. U něj jsou zdarma k dispozici lehátka a slunečníky. Wi-Fi je v celém objektu zdarma a bez záruky.

Nově zrekonstruované pokoje jsou moderně zařízeny. Mají koupelnu se sprchovým koutem a WC, balkón, klimatizaci. V každém pokoji je lednice, varná konvice, fén, trezor a televize. Pokoje jsou dvoulůžkové nebo dvoulůžkové s možností jedné přistýlky. Přistýlka je rozkládací pohovka vhodná i pro dospělou osobu nebo dítě. Jeden pokoj je rodinný, jedna místnost se čtyřmi pevnými lůžky. Všechny pokoje mají boční výhled na moře.