Arkasa - Bluu Bahari


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Bluu Bahari: Kouzelný hotýlek vystavěný v typicky řeckých modro-bílých barvách se tyčí v kopci s výhledem na moře a okolní scenérii. Dominuje mu přátelská atmosféra a fantastické výhledy na západ slunce. Na nejbližší obchody, bary a taverny narazíte zhruba po pěti minutách chůze, do centra Arkasy dojdete za 10 minut. Letiště je vzdáleno 8 km.
PLÁŽ
Veřejná písečná pláž Agios Nikolaos s pozvolným vstupem je vzdálena 700 m. Disponuje lehátky a slunečníky za poplatek. Z hotelu se můžete čtyřikrát za den svézt zdarma na pláž autobusem.
UBYTOVÁNÍ
Standardní pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací (za poplatek), WiFi (zdarma), satelitní TV, koupelnou se sprchou, WC, fénem, lednicí a balkonem.
STRAVOVÁNÍ
All Inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Neomezené množství rozlévaných nealkoholických a místních alkoholických nápojů od 10:00 do 22:00.
VYBAVENÍ
Recepce, restaurace, bar u bazénu a na terase, bazén s oddělenou částí pro děti s lehátky a slunečníky, WiFi ve společných prostorách (zdarma), trezor na recepci (za poplatek).
AKTIVITY
Plážový volejbal a stolní tenis. Vodní sporty na veřejné pláži za poplatek.

Destinace: Malebné městečko se rozkládá při pobřeží v jihozápadní části ostrova Karpathos, zhruba 16 km od hlavního města Pigadia. Cestovatelé ho vyhledávají zejména pro jeho řeckou autenticitu, úzké uličky a uvolněnou atmosféru. Postupně rozvíjející se turistické centrum žije moderním životem, který se snoubí s tradičním životem a folklórem místních obyvatel.
Nenechte si ujít výšlap na horu Paleokastro; odměnou vám bude výhled na třpytivé moře, poklidné městečko a okolní působivou scenérii. Omrkněte také ruiny starobylého antického města, raně křesťanskou baziliku s pozůstatky nádherných barevných mozaik a malý kostelík. A potom vyražte potěšit své chuťové pohárky do jedné z místních taveren či kafenií.
Jste-li vyznavači fyzické aktivity, můžete Arkasu a její okolí objevovat ze sedla jízdního kola, které se tu dá vypůjčit. Relaxu se můžete oddávat na písečno-kamenité pláži Marmara nebo na proslulé pláži Agios Nikolaos, pravidelně oceňované Modrou vlajkou.
Příjemným bonusem je krátký transfer z letiště do Arkasy, který trvá zhruba půl hodiny.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 23 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí, občerstvení na palubě letadla, pobytová taxa, která se platí na recepci v den příjezdu - částka se pohybuje od cca 0,5 - 5 EUR /pokoj/noc dle kategorie ubytování / výše poplatku se může během roku měnit/. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta