Amoopi - Votsalakia Beach Hotel


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Pláž: Votsalakia Beach Hotel

V hotelu Votsalakia Beach na vás dýchne pravá karpathoská atmosféra. Úsměvy a pohostinnost personálu vám zajistí příjemný pobyt, na který budete dlouho vzpomínat. Výhodná poloha hotelu v centru letoviska Amoopi, poblíž zastávky autobusu, z něj činí skvělý výchozí bod pro výlety. Letiště je od hotelu vzdáleno asi 10 km.

Poblíž hotelu se nacházejí dvě veřejné pláže, oblázková pláž Votsalakia je vzdálena asi 100 m, písečná pláž Amoopi zhruba 150 m. Obě mají pozvolný vstup do moře a lehátka a slunečníky za poplatek.

Vybavení: Recepce, restaurace, WiFi ve společných prostorách (zdarma), terasa s výhledem na moře.

Destinace: Amoopi leží necelých 10 km od hlavního města Pigadia. V Amoopi najdete vše potřebné k prožití příjemné letní dovolené. Pyšní se krásnou pláží, která je doširoka obklopena skalisky. Malá pláž (Mikri) je písečná a výtečně se hodí k potápění. Velká pláž (Megali / Votsalakia) je jemně oblázková, rušnější, a díky jejímu uzpůsobení vhodná nejen pro odpočinek, ale i pro sportovní vyžití.

Stravování: snídaně

Snídaně - kontinentální snídaně formou bufetu.

Večeře servírované - za příplatek

Ubytování: hotel ***

Standardní pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny individuálně ovládanou klimatizací (za poplatek), WiFi (zdarma), ledničkou, satelitní TV, koupelnou se sprchou, WC, fénem, telefonem, trezorem (za poplatek) a balkonem.

Za příplatek standardní pokoje s výhledem na moře.

Na vyžádání jsou k dispozici standardní pokoje se dvěma přistýlkami s bočním výhledem na moře.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 23 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí, občerstvení na palubě letadla, pobytová taxa, která se platí na recepci v den příjezdu - částka se pohybuje od cca 0,5 - 5 EUR /pokoj/noc dle kategorie ubytování / výše poplatku se může během roku měnit/. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta