Alexandra Golden Boutigue Hotel *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel pouze pro dospělé (16+). Nový 5* butikový hotel, který se skládá z několika budov, spojuje moderní architekturu, komfort a jednoduchost se zaměřením na maximální pohodlí a relaxaci. Komplex leží v těsné blízkosti u jedné z nejkrásnějších pláží ostrova "Zlaté pláže". Ubytování je nabízeno ve standardních dvoulůžkových pokojích Junior Suite s výhledem do parku, za příplatek možno objednat Junior Suite s výhledem na moře nebo s privátním bazénem. Na vyžádání mezonet s privátním bazénem. Autobusová zastávka cca 400 m a centrum města Skala Panagia cca 2,5 km vzdálené od hotelu.

Pláž: Přímo u krásné písečné pláže, pláž je soukromá s pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Plážové ručníky.

Kategorie:
Oficiální kategorie LUX

Další ujednání:
V Řecku je od 1. 1. 2018 zavedena povinnost hradit pobytovou taxu v závislosti na kategorii hotelu ve výši 0,5-4 EUR za pokoj a noc. Taxa není zahrnuta v ceně zájezdu a musí být uhrazena klientem přímo na recepci hotelu. Od 1.7.2020 musí každý cestující nejpozději 24 hodin před vstupem na území Řecka vyplnit v angličtině a odeslat oficiální elektronický formulář (tzv. Passenger Locator Form - PLF) na vládní platformě https://travel.gov.gr/, kde uvede všechny plánované pobyty, přesuny a kontakty v Řecku. Po jeho vyhodnocení obdrží elektronicky unikátní čárový kód, kterým se musí prokázat při vstupu na území Řecka. Cestující mohou být při vstupu do Řecka podrobeni namátkovým testům na Covid-19.

Stravování: snídaně

SNÍDANĚ. za příplatek POLOPENZE nebo stravování ULTRA ALL INCLUSIVE. Program Ultra All inclusive zahrnuje volný vstup na celodenní občerstvení, kávu a zákusky, zmrzlinu, nealkoholické nápoje, alkoholické nápoje, pivo, lahvové víno v hlavním baru. Pozdní jídlo od 23:00 – 00:30 hod. Alkoholické nápoje jsou známé mezinárodní značky. Minibar v pokoji doplňován třikrát týdně. Volný vstup na hotelovou pláž (lehátka a slunečníky), plážové ručníky, volný vstup do relaxační části s hamam. Vyžadován dress code.

Doprava: letecky

Letecká společnost Smartwings. Povolená hmotnost zavazadla max. 23 kg na cestujícího (vyjma dětí do 2 let) a 8 kg kabinové příruční zavazadlo. Dítě do dvou let věku může přepravovat jedno odbavené zavazadlo do hmotnosti 10 kg. Slučování zavazadel není povoleno.

Ubytování: hotel *****

2+0 Hotel Junior Suite Garden View

Dvoulůžkové pokoje Junior Suite s výhledem do zahrady nebo na moře a dvoulůřkové pokoje Junior Suite s privátním bazénem do zahrady nebo na moře. K vybavení patří vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, individuální klimatizace, sat. TV s plochou obrazovkou a DVD, Wi-Fi připojení, župan, pantofle, minibar, bezpečnostní schránka, balkon nebo terasa. Mezonet: v přízemí obývací pokoj, v horním patře ložnice a vířivá vana. V hotelu je 40 pokojů.

Maximální obsazení pokoje:
Junior Suite: 2 dospělí. Mezonet: 2 dospělí.

Vybavení:
Vstupní hala s 24 hod. recepcí, restaurace a la carte, salonek, plážová restaurace, bar u bazénu, dva venkovní bazény, jeden bazén s jacuzzi, ručníky k bazénu, Wi-Fi připojení ve veřejných prostorách, parkoviště, horská kola (v závislosti na dostupnosti).


Cena zahrnuje

  • Leteckou přepravu Praha-Kavala-Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, ubytování 7/10/11 nocí, trajekt a transfer z letiště do hotelu a zpět, stravování dle smlouvy o zájezdu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Fitness, SPA, jacuzzi, pokojová služba
  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S+P od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu a s připojištěním proti COVID-19, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu. Dále pobytovou taxu, která se platí přímo v ubytovací kapacitě