Agios Nikitas - AGIOS NIKITAS HOTEL


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Tradiční hotel je postaven terasovitě na jihozápadním svahu přímo ve vesničce Agios Nikitas. Hotelové pokoje jsou v horní části budovy, studia a apartmány pak v dolní části budovy. Do studií a apartmánů vcházíte z malého kamenem vydlážděného prostranství. I v horní části budovy je vydlážděný prostor, kde se podává snídaně a další občerstvení. Okolo hotelu vede cesta se schody, která Vás zavede přímo k tavernám, obchodům a na místní krásnou pláž. Odtud pak můžete pokračovat lodičkou na pláž Milos (závislé na sezóně). Pokud Vám schody nevyhovují, můžete použít delší cestu po místní komunikaci.

Vzdálenosti Městská pláž: cca 200 m
Centrum Agios Nikitas: cca 150 m

Pláž: Nedaleko hotelu je menší městská pláž s hrubším pískem. Na vyhlášenou písčito-oblázkovou pláž Milos se dostanete pěšky přibližně za 35 minut nebo v sezóně také lodním taxi. Přibližně 2km od Agios Nikitas se nachází pláž Pefkoulia s hrubším pískem, kde je taverna a možnost pronájmu lehátek a slunečníků.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Oblíbené ubytování
Rodinná atmosféra
Nejkrásnější pláže Lefkady na dosah

Stravování: snídaně

Rozšířené kontinentální snídaně podávané formou bufetu.

Ubytování: hotel ***

Hotelové pokoje, které mají buď dvě řádná lůžka nebo manželskou postel jsou vybaveny sprchou, WC, ledničkou, TV, telefonem, balkónem a klimatizací (za poplatek). Pokoje jsou v prvním nebo druhém patře, výjimečně v přízemí. Z balkónů nebo teras je zpravidla výhled do zeleně nebo směrem k místní komunikaci. Na recepci je k dispozici Wi-Fi připojení. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).


nebyly nalezeny žádné termíny