Agia Pelagia - ROMANTICA APARTMENTS ***+


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Půvabné a moderní vilky jsou postaveny v ostrovním stylu a jejich modrobílé barvy dokonale zapadají do místní architektury. Nachází se na konci letoviska, ve svahu nad mořem. Součástí komplexu je hotel s recepcí, který stojí cca 80 m pod vilami Romantica Apartments. Do centra a na pláž se dostanete po příjezdové cestě a místní komunikaci za pár minut.

Vzdálenosti Pláž: cca 300 m
Pláž Laggada: cca 3,5 km
Centrum Agia Pelagia: cca 350 m
Letiště cca 20 km

Pláž: Nejbližší písečná pláž s kamínky je vzdálena cca 300 m. Vstup do moře je pozvolný a vhodný pro děti. Můžete si zde pronajmout slunečníky a lehátka, zahrát plážový volejbal. Pokud se vydáte po místní komunikaci vedoucí podél moře směrem k hotelu Marou, dojdete na malou, přírodní oblázkovou pláž. Opačným směrem, na jih, máte řadu dalších možností ke koupání. Nejkrásnější koupání je na pláži Laggada, která je od vilky vzdálena asi hodinu chůze.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 3,00 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio, nikoliv za osobu a platí se na místě.

V případě letu na Kythiru je maximální váha odbaveného zavazadla v rámci ceny zájezdu 15 kg/osoba.

Proč právě sem: Moderní vilky v klidném prostředí
K dispozici bazén, posilovna a sauna
Nedaleko pláže

Stravování: snídaně

Rozšířené kontinentální snídaně formou bufetu.

Ubytování: studia

Vybavení a služby: V hotelu se nachází recepce, ve vilovém komplexu je místnost pro podávání snídaní, venkovní bazén s lehátky a slunečníky zdarma, bar u bazénu, k dispozici je také posilovna a sauna. U hotelu je místo k zaparkování. Možnost zapůjčení jízdních kol zdarma.

Kompletně zrekonstruovaná a vkusně zařízená studia jsou vybavena 2 lůžky s možností až 2 přistýlek (rozkládací gauč). Studia s výhledem do vnitrozemí nebo s bočním výhledem na moře jsou vybavena sprchou, WC, kuchyňským koutem (včetně indukčního sporáku, základního nádobí, toasteru, rychlovarné konvice a ledničky), klimatizací, fénem, telefonem, sejfem, Wi-Fi, LED TV a balkónem. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).


nebyly nalezeny žádné termíny