Agia Efimia - ALEXATOS ***


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Pěkná dobře udržovaná vilka má výbornou polohu. Stojí na klidném místě stranou od centra městečka Agia Efimia, kde naleznete taverny, restaurace, kavárny, bary, obchody. Blízko je jak na pláž, tak i do přístavu, kde si můžete pronajmout malý motorový člun (nepotřebujete licenci) a vyrazit na některou z okolních malých pláží. Můžete také využít služeb potápěčského střediska. Proslulá pláž Mirtos je z Agia Efimia vzdálena asi 10 km.

Vzdálenosti od městské pláže: cca 200 m.
od centra Agia Efimia: cca 200 m.

Pláž: Naleznete zde jiné typy pláží než v oblasti poloostrova Palliki. Pobřeží Kefalonie v blízkosti Agia Efimia je skalnaté, tvořené velmi efektními tabulovitými kvádry. Malé okouzlující pláže z bílých oblázků a průzračně čisté moře Vám poskytne vynikající koupání a příležitost pro potápění. Řada pláží na severovýchod od města je dostupná pouze čluny. Malé motorové čluny si můžete pronajmout v přístavu (nepotřebujete licenci)

Sport a zábava: Přímo v místě je škola potápění. V okolí je možnost plachtění na katamaránech nebo jízdy na koních.

Poznámka: V případě pronájmu auta s přistavením a odevzdáním na letišti se odečítá povinný příplatek za taxi. Taxi transfer je pro max. 4 osoby. V případě obsazenosti vily více jak 4 osobami je potřeba objednat 2x taxi transfer a cena za druhé taxi se dopočítá k ceně zájezdu.
Na toto ubytovací zařízení se vztahují individuální podmínky při stornování nebo změně zájezdu.

Proč právě sem: Malé okouzlující pláže z bílých oblázků a průzračně čisté moře
Vynikající koupání
Příležitost pro potápění

Ubytování: studia

Vybavení a služby: Ve vilce je recepce, obývací místnost, můžete zdarma využít pračky, sušičku a žehličku.

Dobře vybavená studia a apartmány mají vždy kuchyňský kout (včetně vařiče, základního nádobí, rychlovarné konvice, kávovaru a ledničky), TV/SAT, klimatizaci (za příplatek), Wi-Fi, sejf, sprchu, WC, fén, balkón nebo terasu. K dispozici jsou dvoulůžková studia, čtyřlůžkové apartmány s dvoulůžkovou ložnicí a dvěma lůžky v obývací kuchyni, a také apartmány až pro pět osob, které mají dvě dvoulůžkové ložnice a další lůžko v obývací kuchyni. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).