Zillertal Arena - Penzion Tannerhof


  • ubytování: pensionubytování: pension
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Tento rodinný penzion je umístěn v srdci Zillertalu, uprostřed původně provozovaného zemědělství. Centrum Zell am Ziller 500 m, krytý bazén Mayrhofen 7 km, aquacentrum Freizeitanlage 500 m, obchod s potravinami 500 m, lyžařský vlek Zillertal Arena Zell am Ziller 2,5 km, běžkařská stopa podél domu cca 50 m, ski bus 50 m.

Vybavení: V penzionu se nachízí recepce, místnost na sezení, zavazadlový prostor, lyžárna. Před hotelem spolehlivě zaparkujete a to zcela zdarma. Celý penzion je nekuřácký.


Pro vaše nejmenší je tu dětské hřistě. Dětské židle k zapůjčení.

Proč si vybrat Penzion Tannerhof:



ubytování v blízkosti centra

ski bus kousek od ubytování

lyžařský areal Zillertal Arena Zell am Ziller je vzdálen pouhých 2,5 km

Více o oblasti:


Zell am Ziller je navštěvován především lyžaři, protože nedaleko se nachází skiareály Mayrhofner-Bergbahnen, které se pyšní nejprudší sjezdovkou v Rakousku (tzv. „Harakiri“) se sklonem 78 %, a Zillertal arena. Nedaleko se nachází i ledovec Hintertux.


Rychlé kabinové lanovky Rosenalmbahn 1 a 2 a Karspitzbahn 1 a 2 lyžaře spolehlivě a rychle dopraví do skiareálu nad obcí Zell am Ziller do výšky 1725m nebo Karspitzbahn 2 do výšky 2100m. Lyžařské středisko se nachází v oblasti mezi vrcholy Karspitz (2264m), Übergansjoch (2500m) a Törljoch (2169m). V oblasti můžeme najít převážně středně obtížné (červeně značené) široké a přehledné sjezdovky. K možnostem dalšího sportovního vyžití v Zellu patří např. zábavní park s ledovou plochou k bruslení, hokej nebo curling.





Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Stravování: vlastní

Ubytování s polopenzí. Ráno můžete využít luxusní snídaňový bufet. K večeři máte na výběr ze 3 chodů. POZOR: žádné doplňkové stravy (vegetariánská, veganská, bezlaktózová, bezlepková dieta)


Salátový bar: každé dva dvy


Dezertní bufet - jednou týdně


Stědrovečerní večeře - v polopenzi


Novoroční večeře - v polopenzi

Ubytování: pension

Do všech typů pokojů lze přidat dětskou postýlku (na vyžádání), všechny pokoje mají WC, sprchu, balkon nebo terasu, telefon, SAT TV, WiFi (za poplatek na místě), uzamykatelnou úschovnu.


Penzion nabízí tyto pokoje:


Dvoulůžkový pokoj - sprcha, WC, balkon, cca 25 - 30 m 2


Pokoj pro 2 - 3 os. - WC, sprcha, balkon, cca 25 - 30 m 2


Pokoj Economy - pro 2 osoby, sprcha, balkon, WC, cca 25 - 30 m 2


Domácí mazlíčci nejsou povoleni.


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.