Zillertal - Apartmány Regina, Zell am Ziller


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená

Apartmány Regina leží na klidném a slunném místě v údolí Zillertal, v Zell am Ziller. Do centra městečka je to asi 200m a najdete zde obchody s potravinami a další nákupní možnosti. Zastávka místního autobusu 150m od domu, vzdálenost k ledovci Hintertux je 15 km, krytý bazén najdete v Mayrhofenu a venkovní koupaliště v místě asi 500m od domu.

Vybavení: Hlavní hala/lobby, úschovna lyží/kol, parkování: 1 parkovací místo pro apartmán zdarma, společenská místnost, za příplatek na místě, nekuřácký objekt.

Dětská postýlka k zapůjčení € 5,- / noc; psi vítání za poplatek € 10,- / den bez krmení.

Neděle není nástupní den.

Proč si vybrat Apartmány Regina:


ideální výchozí bod pro turistiku a cykloturistiku
lyžování na ledovci Hintertux
mnoho zajímavých výletních míst
psi vítání za poplatek na místě

Tipy na výlet / Kam se podívat:

Venkovní koupaliště a zábavní park Zell, železnice Zillertalbahn, ledovec Hintertux, hvězdárna Gerlos, Swarovski křišťálový svět Kristallwelten Wattens, lanové centrum Kramsach, v širším okolí hlavní město Tyrolska - Innsbruck - skokanský můstek Sprungschanze Bergisel, zlatá stříška

Tipy na další výlety s Zillertal Aktiv Card:

Můžete denně využít jednu z 11 lanovek dle vaší volby (Spieljochbahn Fügen, Rosenalmbahn Zell am Ziller, Gerlossteinbahn Hainzenberg, Isskogelbahn Gerlos, Dorfbahn Königsleiten, Ramsberglift Ramsau, Ramsberglift Ramsau, Ahornbahn Mayrhofen, Finkenberger Almbahnen, Eggalmbahnen Lanersbach, Hintertuxer Gletscher), užít si volný vstup až do šesti koupališť (Mayrhofen, Fügen, Stumm,..) nebo se jít podívat do hvězdárny (+planetária) Königsleiten.

Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Stravování: vlastní

vlastní

Ubytování: apartmán

K dispozici jsou apartmány pro 2-7 osob. V apartmánech je vždy vybavená kuchyňka s 2plotýnkovým vařičem, ledničkou, navíc s varnou konvicí a kávovarem, sprcha/WC, balkon nebo terasa, posezení, přistýlky jsou řešené formou rozkládacího gauče, TV, WiFi za poplatek, apartmány jsou nekuřácké.

Apartmán pro 2-4 osoby - 2 pokoje / obývací ložnice s rozkládacím gaučem, jídelní kout, oddělená ložnice s 2lůžkem, výchovní nebo západní strana, balkon, 48m 2 ; Apartmán pro 2-6 osob - 3 pokoje / 2x 2lůžková ložnice, obývací ložnice s rozkládacím gaučem, jídelní kout, , balkon, 70m 2 ; Apartmán pro 2-7 osob - 3 pokoje / patrový apartmán, 1x 2lůžková ložnice, 1x 2lůžková ložnice s přistýlkou, obývací ložnice, jídelní kout, balkon, 90m 2 .


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.