Zell am See - Sport a relax Kaprun


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní

Hotel se nachází na úpatí vrcholu Kitzsteinhorn, nedaleko centra Kaprun. Obchody, Aprés Ski bary a lázeňský komplex Tauern Spa jsou snadno dostupné. Skibus staví přímo před hotelem. Psi nejsou povoleni.

Poloha: Na úpatí Vysokých Taur v oblasti horské skupiny Glockner leží málé městečko Kaprun, které má rozhodně co nabídnout. V létě i v zimě návštěvníky okouzluje nádherný svět okolních hor a přírodní krajina.

Vybavení: Saunová zóna se 3 různými saunami a dvorem s čerstvým vzduchem, kavárna / bar, PlayStation, herní konzole Wii, stolní tenis, internetové terminály, uzamykatelná lyžárna, 3 místnosti pro semináře (65m 2 +107m 2 +133m 2 ) nebo jako celek s podiem (305m 2 ), parkoviště pro autobusy.

+:

saunová zóna se 3 různými saunami



V CENĚ JE ZAHRNUTÁ SLEVOVÁ KARTA ZELL AM SEE - KAPRUN CARD.

Domácí mazlíčci nejsou povoleni.:





Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Stravování: vlastní

Polopenze JUFA - zahrnuje bohatý snídaňový bufet a večeři formou bufetu.

Ubytování: hotel

Hotel nabízí 61nekuřáckých pokojů (všechny se sprchou / WC, TV, některé s balkonem).

1lůžkový - pro 1 dosp. + 1 dítě do 15,9 let

2-4 lůžkový

Program zájezdu

1. den: : Příjezd do hotelu JUFA Kaprun.
2. den: Pláže Zell am See: Tobogán, Dětský bazén, skokanská věž, minigolf, stolní tenis.
3. den: Muzeum historických vozidel: 150 exponátů historických vozidel. Muzeum je umístěno v podzemní garáži jednoho hotelu nedaleko centra. K vidění je celá řada aut a motocyklů. Zajímavostí sbírky jsou tříkolová vozidla Velorex.
4. den: Krimellské vodopády- nejvyšší v evropě: Řadí se k největším a nejnavštěvovanějším v Evropě. Nachází se v NP Vysoké Taury.
5. den: Tauernspa: Tauern spa Kaprun nabízejí panoramatický výhled na impozantní horské pásmo NP Vysoké Taury je unikátním léčebným projektem, který se nachází v obci Kaprun. Jedná se o druhý největší lázeňský komplex v Rakousku.
6. den: Jezero Niedernsill: Přírodní jezero s pláží, dětský bazének se skluzovkou.
7. den: Golf Zell am See: Jeden z nejvěších a nejkásnějších golfových areálů rakouských Alp. Ve slunečném údolí s nádherným výhledem na Kitzsteinhorn. Golf Club Zell Am See Kaprun nabízí dvě 18-ti jamková golfová hřiště. Hřiště Schmittenhoehe a Kitzsteinhorn nabízejí golfistům vše, co dělá hru atraktivní a rozmanitou. K dispozici jsou tu prvotřídní greeny i ferveje.
8. den: Mooserboden-přehrada: Kapruner Tal vedoucího od Kaprunu je vodní dílo Mooserboden s elektrárnami "Tauernkraftwerke Glockner-Kaprun". Vodní dílo se skládá ze dvou nádrží. Spodní nádrž Wasserfalboden.Je v nadmořské výšce 1672m. Její přehradní hráz Limbergsperre je vysoká 120m a délku koruny má 375m.
9. den: : Odjzd z Hotelu JUFA Kaprun.

Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.