Zell am See - Kaprun - Hotel Alpenhaus v Kaprunu ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

luxusní hotel leží v centru Kaprunu a hosté mají v ceně pobytu letní kartu „Zell am See Kaprun Card“, která umožňuje využívat místní lanovky, pláže, zahrnuje vstupy na zajímavá místa v okolí, např. na přehrady nad Kaprunem.

nas_tip: Hotel s kartou na lanovky a bazénem.

Poznámky: po celou sezonu minimální počet nocí 3 a nástupní dny na ubytování každý den, zároveň platí akce 7=6 při pobytech neděle - neděle a 4=3 při pobytech neděle - čtvrtek.

Stravování: polopenze

polopenze – snídaně bufet, večeře menu o 4 chodech s možností výběru u hlavního jídla včetně salátového bufetu, někdy večeře i formou tematického bufetu.

Ubytování: hotel ***

vybaveni: hala s recepcí, wi-fi zdarma, kolárna, výtah, parkování v garážích zas poplatek 11 Euro/den, restaurace, bar, kavárna, zahrada s lehátky a slunečníky u bazénu.

pokoje mají koupelnu s WC, kabelovou TV, trezorek, fén, balkon a k dispozici jsou i župany pro dospělé osoby. Standartní pokoje jsou cca 26 m2 veliké, pokoje extra cca 30 m2 veliké.

zazemi: v ceně rozsáhlé wellness 1000 m2 – sauna, pára, biosauna, infrakabina, odpočívárna, vnitřní bazén, posilovna. Wellness je přístupné od 15 let. V létě nabízí hotel i venkovní bazén.


Pořadatelem zájezdu je DATOUR s.r.o.

Slevy

  • dítě ubytované na 3. lůžku do 5,9 let zdarma, 6-14,9 let 50%, 15-17,9 let 20%
  • Slevové akce: po celou sezonu platí akce 7=6 při pobytech neděle - neděle a 4=3 při pobytech neděle - čtvrtek

Cena zahrnuje

  • ubytování s polopenzí, kartu Zell am See - Kaprun, ložní prádlo

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: pobytová taxa 1,85 Euro/noc/osoba od 15 let, komplexní pojištění 35 Kč/osoba a den, připojištění COVID-Plus 250 Kč/osoba a pobyt, malý pes 12 Euro/den/pouze na vyžádání