Zell am See - Hotel St. Florian***, Kaprun


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Tříhvězdičkový hotel je umístěn v tichém prostředí v blizkosti centra. Centrum Kaprun je od hotelu vzáleno 200 m, v centru můžete navštívit i zastřešený bazén Tauern World Spa Kaprun, které je vzdálené 250 m. Vlaková stanice je v Zell am See 7 km od hotelu. . Lyžařská škola a půjčovna 200 m, zastávka skibusu 50 m. Kluziště přímo před hotelem. Turistické a běžedcké tratě hned vedle hotelu. Nová čtyřsedačková lanovka Schaufelberg 200 m, ledovec Kitzsteinhorn Kaprun 5 km.

Vybavení: Hotel nabízí příjemnou místonst s krbem. Internetový koutek zdarma v lobby. Úložiště na lyže, parkovaní zcela zdarma, možnost využití garáže za poplatek €5 za den. Objekt hotelu je nekuřácký. Nedaleko se nachází zastřešený bazén nebo kluziště, které je přímo před hotelem. Welness centrum nabízí dvě sauny, relaxační místnost, masážní sprchy a místnost infračerveným zářením. Hosté si mohou zarezervovat vstup do Tauern Spa a dostanou VIP vstupenku. Solarium za poplatek €5 za 20 min, neustále otevřené.

Proč si vybrat hotel St. Florian: ubytování v tichém prostředí v blízkosti centra
možnost výběru aktivit
posilovna s nejnovějším vybavením
domací mazlíček povolen
welness centrum denně od 16:00 do 21:00 hod.
dětská postýlka k dispozici jako další postel ve všech typech pokojů

Tipy na výlet/ Kam se podívat: Doporučujeme navštívit centrum Kaprun, které je vzdálené jen kousek od hotelu. Leodvec Kitzsteinhorn Kaprun, vzdálený 5 km od hotelu. Kluziště před hotelem. Osvětlené běžecké tratě vedle hotelu 50 m.

Více o lyžařské oblasti Zell am See se dozvíte zde:

Počasí a webkamery v oblasti: https://www.yr.no/place/Austria/Salzburg/Kaprun/ https://www.bergfex.at/schmittenhoehe-zellamsee/schneebericht/ Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Stravování: vlastní

Hotel nabízí polopenzi s bufetem, salátovým barem, večeře o čtyřech chodech dle výběru, v době Vánoc štědrovečerní večeře. Na Nový rok gala menu a půlnoční buffet.

Ubytování: hotel ***

Komfortně zařízené pokoje jsou vybaveny koupenou se sprchou, WC, vysoušečem vlasů, balkonem nebo terasou, minibarem za poplatek na místě. V pokojích se nachází také rádio, telefon, kabelová TV, WiFi dostupná na některých pokojích zdarma, trezor bez poplatku.


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.