Zauchensee - Flachauwinkl - Hotel Brückenwirt*** Altenmarkt


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Příjemný tří hvězdičkový hotel Brückenwirt s wellness a bazénem se nachází na poklidném místě, 1 km od centra obce Altenmarkt im Pongau. Lyžařská oblast Radstadt-Altenmarkt cca 2 km od hotelu. Ubytování je vhodné pro rodinou dovolenou.

Vybavení: Restaurace s vynikající kuchyní. Hotel nabízí wellness centrum s klasickou a parní saunou a infračervenou kabinou, možnost využití bazénu nebo posilovny.

Hotel Brückenwirt*** Altenmarkt:

Proč si vybrat Hotel Brückenwirt?: malebné prostředí kolem hotelu
vhodné pro rodiny s dětmi
možnost domácích mazlíčků za příplatek

Destinace:

Lyžařská oblast Zauchensee - Flachauwinkl - Ski amade: Délka sjezdovek 44 km Délka běžeckých tratí Dostupné sjezdovky Modrá Červená Černá Freeride 23,5 km 16,2 km 4,3 km 0 Nadmořská výška 800m n. m. - 2188m n. m. Zasněžování 195 (km) Snowpark Skibus Vzdálenost Praha Brno 421 km 421 km

Lyžařské mapy:

Lyžování: Nacházejí se zde rozsáhlé, houpačkovitě uspořádané areály. Převažují široké, středně obtížné až lehčí tratě. Lanovky a vleky mají velkou kapacitní dopravu pro přepravu lyžařů a jejich dostupnost je pro lyžaře. Lanovky jsou vždy připraveny pro váš nástup, nikde nemusíte čekat. Terény jsou jen v lese nebo těsně nad jeho hranicí. Počet vleků Sjezdovky 44 km Sedačkové vleky 6 Modré 23.5 km Kabinková lanovka 3 Červené 16.2 km Vlek 27 Černé 4,3 km Lanovka 0 Dětská 0 km Dětská lanovka 0 Pozemní lanovka/zubačka 1 Prohlédněte si jak to zde vypadá zde Pro aktuální předpověď počasí klikněte zde

Skipasy - přehled cen:

Stravování: vlastní

Polopenze Počasí- http://www.foreca.cz/Austria/Salzburg/Altenmarkt Check in od 14:00 Check out do 11:00 Amadé Thermal Spa- 0,7km Popolo 1-2 km Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Ubytování: hotel ***

Všechny pokoje jsou vybaveny kabelovou TV, rádiem, koupelnou se sprchou, WC a fénem, některé pokoje mají balkon.


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.