Wolfgangsee / Solná komora - Solná komora na kole - Gasthof Zinkenbachmühle


  • ubytování: gasthofubytování: gasthof
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Vybavení: Útulný penzion s wellness, kde najdete krytý bazén 6,5 x 4m. Za poplatek: sauna, infračervená kabina a solárium. Dále penzion disponuje jídelnou, restaurací, barem, sluneční terasou s lehátky, dětským hřištěm a parkovištěm. Penzion také poskytuje stolní tenis a za poplatek půjčení kol. WiFi k dispozici ve veřejných prostorech.

Základní informace a poloha:


Rodinný penzion Zinkenbachmühle s vnitřním krytým bazénem a wellness se nachází v městečku Abersee u Wolfgangsee. Tato oblast je jako stvořená pro rodinnou turistiku vedoucí po stezkách podél jezera. Je zde také mnoho cyklistických stezek a trajekt, který jezdí z Abersee do St. Wolfgang. S dětmi můžete zavítat do rodinného zábavní ho parku Abarena či do tzv. "Vesnice zvířat" (300 m).


Penzion je vzdálen od centra Abersee asi 1 km. Na veřejnou pláž s trávníkem u jezera Wolfgangsee to je asi 1,5 km.

Proč si vybrat Gasthof Zinkenbachmühle:



* wellness

* v blízkosti zábavní park pro děti

* domácí mazlíčci vítání (za poplatek)

* možnost zapůjčení kol (za poplatek)

Aktivity v místě pobytu:


Pěší túry, plavání,horské túry, plavba lodí po jezeře.

Kam se podívat:


Blízko hotelu se nachází jezero Wolfgangsee. V okolí jezera je spousty možností na výlety. Můžete s i udělat romantickou procházku, zasportovat si nebo si užít vyhlídkovou platbu po jezeře. Zamířit můžete i k lanovce Zwölferhorn, která je otevřená od dubna do října. V případě špatného počasí lze navštívit veřejný krytý bazén.








Letrní turistická slevová karta - Salzburger Land Card


Check-in: od 14:00 hod


Check-out: do 10:00 hod


Příplatky a slevy se zobrazí po výběru konkrétního termínu a pokoje.


Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Shrnutí:


Balíček je vytvořen modelově, s konkrétním ubytováním a doporučenými aktivitami. V případě zájmu o jiný typ ubytování (apartmán, penzion, hostinec) či jiný typ pokojů Vám rádi zajistíme ubytování jiné, se stejným programem. Své požadavky posílejte na náš e-mail: poptavka@ckmauthner.cz

Stravování: vlastní

Polopenzí, která zahrnuje: snídani formou bufetu, večeři o 3 chodech s výběrem ze 2 hlavních jídel.

Ubytování: gasthof

Všechny pokoje mají sprchu, WC, televizi a některé pokoje jsou s balkonem. Na výběr jednolůžkové pokoje a dvoulůžkové pokoje s maximálně 1 přistýlkou pro dítě.

Program zájezdu

1. den: 1. den: Individuální příjezd do Abersee, check-in od 14:00-18:00 hodin. Prohlídka Abersee.
2. den: 2. den: Putování začne vyjížďkou na trajektu po jezeru do St. Wolfgang, zde doporučujeme procházku do poutního kostela, poté pojedeme do Strobl a do St. Gilgenu, které je rodištěm matky a sestry Mozarta. Na zpět se vydáme podél břehu až do Abersee. Délka trasy je cca 23 km.
3. den: 3. den: Vyrazíme z Abersee přes Strobl a Lindau do Bad Ischl. V Bad Ischlu se můžete projít, svézt se koňským povozem nebo vyhlídkovým vláčkem a navštívit mnoho památek. Poté se vydáme přes Pfandl , Windhag do Strobl a pokračujeme přes Blinkling Moos do Abersee. Délka trasy je cca 42 km.
4. den: 4. den: Pojedete opět z Abersee do Bad Ischl, odtud pokračujeme podél řeky Traun až po Bad goisern. Zde uvidíme tmavě modré Halštatské jezero, u kterého se můžete svlažit a odpočinout si. Také se zde můžete projet trajektem. Po procházce se necháme trajektem dovézt na nádraží a nazpátek doporučujeme jet vlakem či autobusem, ale můžete jet stejnou cestou nazpět do Abersee. Délka trasy je cca 72 km.
5. den: 5. den: Trasu započneme v Abersee a budeme pokračovat do St. Gilgenu, pojedeme přes horské Scharfling (krátké ale prudké stoupání), kolem jezera Krottensee až se dostanete k jezeru Mondsee. Pojedeme kolem břehu dokud nedorazíme do města Mondsee, kde navštívíme baziliku. U obou jezer bude možnost se vykoupat a osvěžit se. Nazpět pojedeme stejnou trasou jako jsme přijeli. Délka trasy je cca 56 km.
6. den: 6. den: Pojedeme opět do Bad Ischl odtud se vydáme podél řeky Traun do Ebensee. Zde můžete podniknout výlet lodí, poté pokračujeme v jízdě do Gmunden, Altmünster a Traunkirchen zpět do Ebensee a vrátíme se do Bad Ischl, odtud se můžete vrátit autobusem či na kolech. Délka trasy je cca 97 km.
7. den: 7. den - volný den: Poznáváte rádi krásy Rakouska? Pokud ano zajeďte si na výlet do Salzburgu, jeďte autobusem či vlastním autem. Je zde mnoho pamětihodností například Salcburská pevnost Hohensalzburg, Mozartův dům, Zoo, Přírodovědné muzeum, apod S kartou Salzburg 24 hodin máte jeden volný vstup do všech zajímavostí města a zdarma využívání veřejné dopravy. Tuto kartu si lze zakoupit přímo u nás Ck v našem eshopu.
8. den: 8. den: Individuální odjezd, check-out do 10:00 hodin.

Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.