Vídeň / Vídeňský les - Vídeň s dětmi aneb adrenalin nejen pro děti


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená

Hotel Lenas Donau*** Vídeň:
Základní informace

Program zájezdu

1. den: : Příjezd do hotelu Lenas*** ve Vídni.
2. den: Family Fun: Kryté hřiště pro děti od jednoho roku do dvanácti let, které tu najdou skákací hrady, skluzavku obřích rozměrů, horolezeckou stěnu, 9 trampolín, bungee trampolínu, horolezecké bludiště, dětské motokáry, hřiště pro nejmenší děti, labyrint a promítací sál. Pro rodiče je v areálu k dispozici prostor k relaxaci a různá gastronomická zařízení.
3. den: Lanové centrum v Gänsehäufelbadu: Lanové centrum v Gänsehäufelbadu se nachází přímo u topolového háje a nabízí mnoho zábavy a dobrodružství pro každého: 71 plošin ve výšce až 8 metrů, 9 různých tras a 19x Flying-Fox.
4. den: Kletterpark Donauinsel: Přímo na největší zábavní ploše v Evropě "Donauinsel" nabízí Kletterpark Donauinsel zábavu a akční zážitky pro každého od výšky 110 cm. Na 14 plošinách se dostanete až do výšky 10 metrů. Závěr trasy tvoří razantní 50 metrů dlouhý sjezd Flying Fox. Každý první pátek v měsíci se koná Nightsession pod umělým osvětlením.
5. den: 1. Vídeňská letní sáňkařská dráha: Sáňkařská dráha nabízí speciální zážitek pro celou rodinu - 850 metrů dlouhou jízdu na 25 moderních saních rychlostí kolem 40 km v hodině. Prožitkům typu Fun & Action slouží 14 zatáček a zážitkový skok Jump.
6. den: : Odjezd z hotelu Lenas*** ve Vídni.

Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.