Silvretta Montafon - Alpenhotel Garfrescha***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Alpenhotel Garfrescha *** se nachází v horské krajině asi 1500m od sjezdovky. Zaujme vás svojí polohou ve vysokých horách. Nedalo se nachází skiareal Silvretta Montafon. V okolí můžete očekávat sportovní vyžití.

Vybavení: V restauraci se nachází zimní zahrada, dále v lobby je přezouvána a místnost, kde si můžete uschovat své lyže či snowboardy, pak taky úschovna zavazadel čistírna. Parkování je zdarma pro hotelové hosty. Hotel nabízí i půjčování kol. V hotelu je zahrnuto Wellnes a Fitness, kde děti mají přístup
od 6-ti let pod dohledem rodičů.
Dětem je k dispozici herna se stolním fotbalem a dětské hřiště.

Alpenhotel Garfrescha:

Proč si vybrat hotel Alpenhotel Garfrescha ***?: • ubytování v nádherném horském prostředí
• v blízkosti se nachází sjezdovka
• Rodinné pokoje
• Wi-Fi zdarma
• Možnost vzít si domácího mazlíčka
• Wellness prostředí

Tipy na výlet: Jsou zde ideální podmínky pro pěší turistiku a cykloturistiku. Možnost úschovy vlastních kol, ale i půjčení horských kol.

Check-in: od 15:00 hodin Check-out: do 10:00 hodin:

Destinace:

Lyžařská oblast Silvretta Montafon: Největší lyžařský areál v údolí Montafon se rozpřahá po dvou táhlých, dvoutisícových hřebenech, z nichž po východních i západních svazích proudí sjezdovky – převážně nad hranicí lesa s převýšením do 500 m a s vyrovnaným výběrem červených i modrých sjezdovek, jež doplňuje hrstka černých a poměrně dostatek možností ve volném terénu včetně několika ski-route. Hlavní tahy jsou obslouženy moderními sedačkovými lanovkami, z údolního St. Gallenkirchu a Gaschurnu pak putují vzhůru kabinky. Nově je areál propojen kabinkovou lanovkou se sousedním areálem Hochjoch nad hlavním městečkem údolí Schrunsem. Silvretta Montafon nabízí pro všechny milovníky zimních sportů 141 kilometrů sjezdovek, tak perfektně připravené úžasné podmínky pro aktivní dovolenou. Je zde Aktivpark Montafon, který nabízí spoustu zajímavých aktivit ( např. bruslení, lední hokej, lední disco). Délka sjezdovek 140 km Délka běžeckých tratí 106.6 km Dostupné sjezdovky Modrá Červená Černá Freeride 56 km 49 km 8 km 27 km Nadmořská výška až 2520 m. n. m. Zasněžování 43% Snowpark Skibus zdarma Vzdálenost Praha Brno 633 km 760 km Počet vleků Sedačkové lanovka 18 Kabinková lanovka 10 Vlek 8 Visutá lanovka 0 Dětská lanovka 0 Jiné 2 Sjezdovky 140 km Modré 56 km Červené 49 km Černé 8 km Dětské

Lyžování: http://www.montafon.at/en/activities/winter-activities/skiing/ski-areas/silvretta-montafon

Lyžování: Silvretta Montafon nabízí pro všechny milovníky zimních sportů 141 kilometrů sjezdovek a tak perfektně připravené úžasné podmínky pro aktivní dovolenou.

Bezpočet lyžařských tras a práškových svahů jsou zárukou čistého potěšení freeride a snowpark Montafon nabízí Freestylers všech úrovních kreativní běhů. Nejsportovnější Lyžařský areál nabízí s horskými zážitky a nezapomenutelné okamžiky s a bez lyží, spokojené děti, dělá horský duch hrabě Hugo se svým programem. Nejdelší sjezd do údolí ve Vorarlbergu s 1700 rozdílem ve výškových metrech je ve vytrvalosti pouze pro profesionály. Zábava pro celou rodinu je zaručena Cross parku. Černé sjezdovky s přechody až o 81%, stejně jako závodní dráhy s měřením času. Nachází se zde několik horských chat a horských restaurací.

Skipasy:

Přehled cen: Skipas EUR Dospělí - 1 den 49.5 Dospělí - 6 dní 229.5 Děti (6-15 let) - 1 den 28.5 Děti (6-15 let) - 6 dní 150 Mládež (16-18 let) - 1 den 38 Mládež (16-18 let) - 6 dní 172.5 Senioři (65- let) - 1 den 44 Senioři (65- let) - 6 dní 207.5

Běžky: Areál nabízí několik kilometrů běžkařských stop různé délky a náročnosti: 31 klasických sjezdovek 106.6km 11 Bruslařských stop 32.9km 7 Výškových běžkařských stop 39.5km Saarbrückner Hütte (2.538 m) Náročnost - střední Lindauer Hütte (1.744m) Náročnost - lehký Rotbüchelspitze (2.853m) Náročnost - těžký

Webové kamery: Prohlédněte si, jak to v Silvretta Montafon vypadá zde

Akce:

září 2015: 27.09. ORF-Frühschoppen mit Daniela Marte

říjen 2015: 01.10. - 06.10. Kulinarischer Herbst

únor 2016: 27.02. 3*open Faces Silvretta Montafon

Infrastruktura: gastronomie 20Restauraci 12Lyžařské chaty 6Diskotéky 9Bary/Lokály Klasifikace vhodné pro děti vhodný pro seniory inovační rodinný mladý sportovní Lyžařské školy Lyžařská škola Carving Lyžařská škola Freestyle Lyžařská škola Langlauf Škola snowboardingu Pro děti Dětská sjezdovka Dětský vlek Kouzelný koberec Dětský park Hlídání dětí Odpočinek a volný čas veřejné kryté lázně veřejná sauna Fitness centrum Tenis Masáž Kempink

Dovolená s dětmi: Pro děti je zde připraveno spoustu zábavy. Nachází se zde několik lyžařských škol. Dětská sjezdovka i dětský vlek. Areál nabízí hlídání dětí a dětský park.

Zajímavosti: Výjimečné zážitky
Pro fanoušky Prášek trénink techniky jízdy a bezpečnost jsou nabízeny v této oblasti, také prohlídky s průvodcem freeride. Nike Snow Park je jeden z největších zábavných parků v Evropě. Romantické večerní procházky plné atmosféry s pochodněmi a Adventure Night. Pro spoustu zábavy jsou zde dvě sáňkařské dráhy. Další vzrušující zážitky pro děti jsou v Graf Hugo klubu.

Počasí: Prohlédněte si zde

Stravování: vlastní

Možnost polopenze. K dispocizi snídaňový bufet. Oběd si můžete nechat zabalit s sebou na cestu či výlet. K večeři jsou 4 hlavní pokrmy a k tomu i salátový bufet nebo tematický bufet k roční příležitosti (velikonoce, vánoce..)

Ubytování: hotel ***

Hotel nabízí pokoje vybavené koupelnou se sprchou nebo vanou a záchodem. K dispozici je televize, internet a Wi-Fi ve veřejných prostorách. V nabídce jsou i nekuřácké pokoje. Pokoje jsou jednolůžkové i dvoulůžkové, ale je zde možnost až dvou přistýlek. Domácí mazlíček může být pouze jeden na pokoji a nelze ho brát do restaurace a jídelny. Možnost rezervace sousedních nebo propojených pokojů. V hotelu je k dispocizi výtah.


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.