Schladming - Dachstein - JUFA Hotel Planneralm - Alpin-Resort***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená

Hotel JUFA Planneralm stojí ve výšce 1600 m n.m. a nabízí tak idylické místo pro dovolenou v krásné a nedotčené přírodě ve Štýrsku. Centrum Donnersbach 50m, Schladming cca 70 km, Salzburg 130 km, Solná komora cca 50 km.

Vybavení: V hotelu najdete recepci, úschovnu zavazadel, společenskou místnost, úschovnu kol, zdarma parkoviště u hotelu. K dispozici je také seminární místnost. Pro děti je zde dětská herna. Pro odpočinek a relax slouží wellness se saunou - otevírací doba na místě. Děti mají vstup pouze v doprovodu rodičů.

JUFA Hotel Planneralm - Alpin-Resort***:

Proč si vybrat hotel: * krásné místo
* dětský koutek
* přímo u lanovky Planneralm
* domácí mazlíčci povoleni

Tipy na výlet / Kam se podívat: Spousta vysokohorských túr vede po hřebenech Planneralmu. Planneralm je nejvyše položená štýrská obec (1600 m n.m.). Většina cest kopíruje sjezdovky, kterými vystoupáte na hřebeny. Nyní se pohybujete v nadmořské výšce nad 2000 m n.m., dále pokračujete po snadných cestách a můžete obdivovat nádherné výhledy do okolí. Kromě fyzicky náročnějších výstupů po sjezdovce jsou na Planneralmu i trasy méně fyzicky náročné a vhodné i pro rodiny s menšími dětmi. Check-in: od 16:00 hodin
Check-out: do 11:00 hodin Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Stravování: vlastní

Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře formou bufetu (3 chody) a salátový bufet.

Ubytování: hotel ***

Pokoje pro 2-4 os. mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. Některé mají také posezení. Za poplatek si můžete půjčit župan.


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.