Schladming - Dachstein - Hotel Post v Ramsau am Dachstein - all inclusive


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Na toto ubytování platí akce "bez rizika".hotel leží v části Ramsau – Kulm, tvoří ho 2 budovy. Díky vynikající poloze je tento hotel vyhledávaný především klienty, kteří rádi pořádají výlety do okolí. Hosté mají v ceně Dachsteinskou kartu, se kterou mohou využívat 1 lanovku v oblasti denně, mají volný vstup na koupaliště, do muzeí, na mýtné silnice. Část Ramsau-beach, kde je koupaliště, bobová dráha, lezecký park a lanovka na horu Rittisberg, je vzdálena cca 4 km. Ledovec Dachstein je cca 13 km a Schladming cca 8 km od hotelu.

nas_tip: Hotel s all inclusive a Dachsteinskou kartou v ceně.

Poznámky: po celou sezonu min. počet nocí 3 a nástupní dny na ubytování každý den, pobyt se psem není možný.

Stravování: all inclusive

all inclusive – snídaně bufet, obědový balíček (1 obložená houska nebo chléb, 1 ovoce) nebo lehký oběd 12-13.00 (obložené chleby nebo tousty), odpoledne 15-16.00 se podává svačina – káva a koláče, večeře jsou formou menu o 3 chodech podávané bufetovou formou. Po celý den až do 20.00 hod. jsou k dispozici nápoje jako lahvové pivo, stolní víno, káva, čaj a nealko z nápojového baru a vybrané alkoholické nápoje (místní pálenka, rum).

Ubytování: hotel

vybaveni: hala s recepcí, výtah, jídelna, terasa a parkoviště, wi-fi zdarma.

pokoje mají vlastní sociální zařízení, TV-Sat, rádio a některé balkon. Rodinné pokoje tvoří 2 místnosti a to buď dvoulůžková ložnice s přistýlkou a obytná část s gaučem pro dítě, nebo dvoulůžková ložnice a obytná část s gaučem pro 2 děti, nebo dva oddělené pokoje v blízkosti (ne vždy těsně vedle sebe). V rodinném pokoji mohu být ubytované jen 2 dospělé osoby a 2 děti do 14,9 let. V pokojích pro 2-3 osoby je možná přistýlka také jen pro dítě do 14,9 let.

zazemi: v ceně vnitřní bazén (17 x 7 m) a infrakabina.


Pořadatelem zájezdu je DATOUR s.r.o.

Slevy

  • děti ubytované na 3. a 4. lůžku do 5,9 let zdarma, 6-11,9 let 85%, 12-13,9 let 50%, 14-14,9 let 10%

Cena zahrnuje

  • ubytování s all inclusive, Dachsteinskou kartu, ložní prádlo

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: pobytová taxa 2,5 Euro/noc/osoba od 15 let, komplexní pojištění 35 Kč/osoba a den, připojištění COVID-Plus 250 Kč/osoba a pobyt, 1 lůž. pokoj bez příplatku