Schladming - Dachstein - Apartmány Alpine Living****, Schladming


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená

Luxusní 4* apartmány v alpském moderním stylu s nadstandardním vybavením se nacházejí přímo na sjezdovce HAUSER KAIBLING, jen 2 minuty chůze od centra obce Haus im Ennstal, kde naleznete mnoho restaurací, hospůdek a pizzerií. Schladming cca 4 km. Ledovec Dachstein cca 20 km.

Vybavení: Pro každý apartmán vytápěná místnost pro kola, podzemní garážové stání, privátní finská sauna.

Proč zvolit toto ubytování:


luxusní vybavení
každý aparmán má privátní saunu a úschovnu kol
vhodné i pro menší skupinky (do 16ti os.)
slevová karta Sommercard v ceně

Tipy na výlet / Kam se podívat:

Se slevovou kartou Sommercard pojedete každou lanovkou zdarma, jeďte se podívat třeba na ledovec Dachstein - i mýtnou silnici nebudete platit. Na ledovci se projděte po visutém mostu, nebo sejděte schody do prázdna, či si můžete vychutnat rozhledy z panorama terasy. Pro milovníky ledu je připraven ledový palác s různými sochami z ledu. A pro zarputilé lyžaře pak několik vleků a sjezdovek.

Podívat se můžete také do soutěsky Silberkarklamm nebo navštívit některé z koupališť anebo při nepříznivém počasí vnitřní bazén v Ramsau nebo Schladmingu.

Lanový park na Planai láká vypustit adrenalin anebo sjet řeku Enns na raftu.

Turistických a cyklistických tras pro horská kola, elektrokola nabízí region Schladming-Dachstein nespočet.

Pro všechny tipy na výlety může využít slevovou kartu Sommercard

Více o regionu se dozvíte zde

Počasí a webkamery v oblasti Schladmingu

Check-in: 16-20 hod.

Check-out: do 10 hod.



Psi nejsou povoleni!



Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Stravování: vlastní

Vlastní strava.

Ubytování: apartmán

4x apartmán pro 4 os. Velký obývací pokoj s kuchyní a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, SAT TV, plně vybavená kuchyň, kávovar, toustovač, varná konvice, myčka, trouba, mikr. trouba, terasa 9 m 2 s posezením a výhledem na sjezdovku, ložnice s manželskou postelí, SAT TV, samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem, privátní finská sauna, pračka v apartmánu, ZDARMA Wi-Fi internet, iPAD k dispozici na apartmánu, podzemní garážové stání a privátní vyhřívaná lyžárna, bezbariérový přístup.

(Apartmán Ennstalblick - infrasauna, ostatní apartmány finská sauna).

NOVINKA - 1x menší apartmán pro 2-4 os., 42 m2 - velký obývací pokoj s kuchyní, manželskou postelí a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, SAT TV, plně vybavená kuchyň, kávovar, toustovač, varná konvice, myčka, trouba, mikr. trouba, terasa 10 m2 s posezením a výhledem na pohoří DACHSTEIN, samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem, privátní finská sauna, pračka v apartmánu, ZDARMA Wi-Fi internet, iPAD k dispozici na apartmánu, venkovní vyhrazené stání pro osobní automobil a privátní vyhřívaná lyžárna, bezbariérový přístup


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.