Salzburger Sportwelt - Flachau,Hochkönig,Dachstein-West zájezd bez nočního přejezdu


  • ubytování: gasthofubytování: gasthof
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Popis a poloha: oblíbený rodinný gasthof Torrenerhof s vedlejší budovou leží na klidném místě na okraji lesa, cca 2 km od centra Gollingu. Vedlejší budova je naproti gasthofu. Během zájezdu se bude lyžovat ve 4 velmi pěkných lyžařských střediscích, cesta naším autobusem trvá do každého cca 30-40 minut. Lyžování 1x ve Flachau, 1x Flachauwinkl, 1x Hochkönig a poslední den v Dachstein West. Vybavení: v hlavní budově recepce, jídelna, společenská místnost s TV, wi-fi zdarma, výtah, malá diskotéka (není otevřená každý den). Ve vedlejší budově jsou pokoje pro hosty.

nas_tip: Pestrá kombinace 4 pěkných středisek, lyžování ve všední dny mimo přetížené víkendy, zájezdy bez nočního přejezdu, neomezená konzumace nápojů do 21.00 hodin.

Poznámka: Orientační ceny skupinových permanentek budou doplněny v průběhu jara 2021.

Stravování: all inclusive

lehké all inclusive – snídaně bufet, u snídaně je možné si připravit malou svačinu (obložený chléb), bohaté večeře formou menu o 3 chodech s možností výběru od 2. dne nebo formou bufetu. Nápoje neomezeně od 10.00 do 21.00 hodin jako např. točené pivo, stolní víno, nealko v určené jídelně, formou samoobsluhy.

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Trutnov, Jaroměř, Hradec Králové, Pardubice, Praha, Tábor, České Budějovice.

Ubytování: gasthof

Gasthof Torrenerhof *** v Gollingu - 2-4 lůžkové jednoduše vybavené pokoje mají koupelnu s WC, TV, některé s balkonem, 3. a 4. lůžko v pokoji je přistýlka.

Program zájezdu

1. den: Příjezd na ubytování v podvečerních hodinách, ubytování. Další dny lyžování, poslední den po lyžování odjezd do ČR (převlečení v autobuse). Předpokládaný příjezd do ČR v nočních až ranních hodinách dle jednotlivých středisek a výstupních míst. První stravovací službou je večeře v den příjezdu a poslední je snídaně v den odjezdu, pokud není uvedeno jinak.

Slevy

  • ceny pro děti 2-15,9 let platí na přistýlce ve 2-4 lůžkových pokojích viz tabulka cen, dospělí na přistýlce sleva 800 Kč/zájezd

Cena zahrnuje

  • autobusovou dopravu, 4x ubytování v gasthofu Torrenerhof s lehkým all inclusive, pobytovou taxu, ložní prádlo, delegáta

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění 210 Kč/osoba a zájezd, připojištění COVID-Plus 250 Kč/osoba a zájezd, 1 lůžkový pokoj 800 Kč, permanentka