Raurisertal - Gasthof Platzwirt*** Rauris


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Oblíbený hotel Gasthof Platzwirt Rauris nabízí komfortní ubytování po celý rok. Slunečné údolí Raurisertal nabízí bohatou nabídku letních i zimních sportů, kultury a vyžití pro rodiny s dětmi. Hotel stojí přímo na pěší zóně, lanovka 400 m, ledovec Kitzsteinhorn Kaprun 25 km, běžkařské stezky 400m, ski bus 20m zdarma, železniční stanice Taxenbach 10 km, lyžařský areál / lyžařský vlek: Kreuzboden nebo Gondelbahn Hochalm 400 m.

Vybavení: Recepce, jídelna (všechna jídla se podávají v hlavní budově), společenská místnost, WiFi zdarma, výtah v hlavní budově, parkování zdarma, lyžárna, lobby bar. Nově vybudované wellness (sauna, parní lázeň, odpočívárna, infračervená kabina). Placené aktivity - 2x týdně noční sáňkování, 2x týdně jezdí lázeňský autobus do chrámu nebo do Bad Hofgastein Kaprun.

Gasthof Platzwirt*** Rauris:

Proč si vybrat hotel: běžkařské stezky hned u domu
domácí mazlíčci povoleni
ski bus přímo před hotelem

Více o oblasti Rauris: Rauriser Talmuseum- hornické muzeum. Vystavené exponáty jsou z oblasti těžby zlata a hornictví. Údolí Rauris Údolí Rauris je obklopeno krásnou a impozantní horskou krajinou. Kdo překročí úžinu Salzachtalu, ocitne se rázem v klidné a idylické výšině malebného Salcburska. Dříve se v nádherné krajině Rauristalu těžilo zlato, dnes je jeho vývoj orientován na turistický ruch. „Zlaté údolí“ nabízí nejen skvělé lyžařské středisko ale s jeho původními domky na samotě i pohodovou atmosféru. Neváhejte a přijeďte Rauristal prozkoumat! Lyžařské středisko Rauris - Hochalm Se skipasem Rausirs-Hochalm máte přístup ke 32 km sjezdovek a 10 moderním lanovkám a vlekům. Gipfelbahn vás pohodlně vyveze do výšky 2 175 m, kde na vás čeká jedinečný pohled na horskou krajinu. V lyžařském středisku Rauris s vysokohorskými tratěmi se budou cítit dobře zejména rodiny, kterým převážně jednoduché až středně obtížné sjezdovky nabízí opravdovou radost z lyžování.

Začátečníci si to navíc mohou zkoušet na širokých a volných sjezdovkách u vleku Graftlift a lanovky Gipfelbahn. Avšak i pokročilým a náročnějším lyžařům má středisko se svými zajímavými sjezdovkami, skvělou jízdou v hlubokém sněhu a funparkem co nabízet! Zkušenějším doporučujeme 5 km dlouhý sjezd ze stráně Heimalm-Rauris. Velkou zábavu pro všechny experty nabízí 700 m dlouhý Funslope s klopenými zatáčkami, vyvýšeninami, skokánky a spirálami a také 10 km dlouhý sjezd z horské stanice Gipfelbahn přes Kreuzboden do Raurisu, při němž překonáte převýšení 1 235 m. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Destinace:
Malé postranní údolí s třicítkou kilometrů v obležení známých a velkých lyžařských letovisek předurčuje Rauris k tomu být tajným tipem, neobjeveným turistickými masami. Třicítka kilometrů sjezdovek podél dvou hlavních os lanovek a vleků se prosmýká lesem i rozlévá na prostorných horských loukách. Skiareál Rauris - Hochalmbahnen
Nadmořská výška: 950 - 2.200 m n. m. Upravované běžkařské tratě:
5 klasických běžeckých stop: 30 km
5 bruslařských tratí: 30 km
Sjezdové tratě: [km] Celkem:
Modré 15 Červené 12 Černé 5 32
Vleky a lanovky: [počet] Celkem:
Lyžařské vleky 7 Sedačkové lanovky 1 Kabinové a pozemní lanovky 2 10 Lyžařská mapa:

Stravování: polopenze

Rozšířená polopenze - snídaně formou bufetu, odpolední čaj 15:00 - 17:00 hod. - káva, čaj a 1 ks koláče nebo zmrzlina, večeře (3 chody) - výběr z menu a salátový bufet, nápoje k večeři (18:00 - 21:00 hod.) - např. pivo, stolní víno, nealko nápoje, nealko nápoje také 10:00 - 21:00 hod., Rauris přírodní voda (neperlivá / perlivá), tématické večeře.

Ubytování: hotel ***

Rodinný hotel se skládá ze 2 budov, v hlavní budově jsou všechny služby, ve vedlejší budově jsou 2lůžkové pokoje (250m). Pokoje jsou 2lůžkové nebo 2lůžkové s možností 1-2 přistýlek. Mají sprchu/WC, TV, telefon, WiFi zdarma, balkon nebo terasu. Pokoje ve vedlejší budově mají stejné vybavení. Dětské postýlky lze z pravidla vyžádat do všech typů pokojů.


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.