prodloužený lyžařský víkend Saalbach - Hinterglemm


  • ubytování: gasthofubytování: gasthof
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

lyžařská oblast Saalbach-Hinterglemm-Leogang leží jižně od Salzburgu, 20 km od Zell am See na konci údolí říčky Sallbach.

Lyžařský areál tvoří 200 km propojených sjezdovek v údolí s deseti vrcholy, většina svahů má jižní nebo severní orientaci. Leogang je připojen k hlavní části "přes kopec".
K dispozici je téměř vše, co si lze přát - tratě s homologací FIS (Zwolferkogel, Kohlmaiskopf) i méně náročné široké sjezdovky (Kohlmaiskopf - tratě obklopující červenou FIS).
V okolí je 80 km upravených běžeckých tras.
V oblasti jsou 4 snowboard parky (Hinterglemm, Hinterglemm-Hochalm, Leongang-Asitz, Saalbach-Bernkogel). Park v Hinterglemmu je vybaven i umělým osvětlením.

Ceny skipasů najdete na této adrese:
https://www.saalbach.com/de/winter/skitickets/skitickets-skicircus

Stravování: polopenze

servírované snídaně i večeře (večeře o 4 chodech - polévka, předkrm, hlavní jídlo, dezert), možnost vegetariánské , veganské a bezlepkové stravy

Ubytování: gasthof

buď ** gasthof (penzion s restaurací) Unterwirt v obci Maishofen(7 km od Zell am See, 12 km od Saalbachu),1 - 4 lůžkové, jednoduše zařízené pokoje s umyvadlem se studenou a teplou vodou a se společným sociálním zařízením na patře. V některých termínech za příplatek možné pokoje s vlastním sociálním zařízením. Ubytování je možné i v přilehlých depandancích penzionu.

nebo** gasthof Brunhilde v obci Fusch an der Glocknerstrasse, (8 km od Zell am See), dvoulůžkové, nebo vícelůžkové pokoje s koupelnou, za příplatek pokoje s vlastním sociálním zařízením

ubytování se řídí vždy podle obsazenosti penzionů, klienti nemohou požadovat při uzavírání Smlouvy záruku ubytování v určitém konkrétním penzionu.


nebyly nalezeny žádné termíny
Pořadatelem zájezdu je Jana Koderová - CK Levante