Nassfeld - Hotel JUFA Gitschtal-Nassfeld***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

JUFA hotel Gitschtal se nachází v obci Weissbriach nedaleko centra obce. Weissensee cca 8 km a Presseggersee cca 16 km.

Vybavení: Hotel nabízí sluneční terasu, kavárnu, areál se saunou a wellnes zónou pro relaxaci. Pro děti je zde herna s kulečníkem, stolním tenisem, stolním fotbalem. V herně nechybí konzole Wii. Parkování a Wi-Fi připojení je v areálu zdarma.

Hotel JUFA Gitschtal-Nassfeld***:

Proč si vybrat Hotel JUFA Gitschtal-Nassfeld***: mnoho turistických cílů
v ceně letní slevová karta Nassfeld +Card Premium
v komplexu dětské hřiště
domácí mazlíčci vítáni

Tipy na výlet / Kam se podívat v Nassfeld: Čeká na vás 25 turistických cest s různou tématikou, např. dlouhé turistické cesty "Karnischer Hohenweg" a "Gailtaler Hohenweg" a poutní cesty "Marienpilgerweg" a "Weg des Buches". S místní přírodou a historií se seznámíte interaktivním způsobem díky geostezkám. Celá rodina si může vyzkoušet lezení ve skalním labyrintu a lanovém centru nebo se proletět vzduchem na laně "Flying Fox". Rodinám s dětmi doporučujeme vodní stezku Aqua Trail a pašeráckou stezku s komiksovými obrázky místních divokých zvířátek "Pramollo Wild Gang" Kärntner Erlebnispark - zábavní vodní park - Hosté všech věkových kategorií se mohou těšit na široký výběr atrakcí a zajímavostí. Jezero Pressegger See je jedním z nejteplejších jezer v celém Korutanech a je plné čerstvých pramenitých vod, které jsou dostatečně čisté k pití. GeoPark Karnské Alpy pro děti - Návštěvníci Geoparku Karnische Alpen mohou těšit na fascinující cestu historií planety Země přes 70 informačních stanic mezi Feistritz / Gail a Maria Luggau v údolí Lesachtal. Děti i dospělí se mohou na první pohled setkávat s geologií ve formě zkamenělých rostlin a živočichů, které jsou staré až miliony let. Ukázkový důl Terra Mystica - Rudné doly v Bad Bleibergu vznikly jako systém podzemních chodeb o délce 1,3 km. Byly zde zpřístupněny dva fascinující ukázkové doly. Především děti zveme na hledání pokladů v labyrintu podzemních štol. Jako výbavu dostanou kapesní svítilnu a polodrahokamy, které najdou, si mohou odnést s sebou domů. Cyklostezka R3 údolím Gailtal - Cyklostezka R3, která vede údolím Gailtal, je jako stvořená pro rodinnou cyklistiku. Vede celým regionem podél řeky Gail z Kötschach Mauthen až do Villachu. Cestou se dá občerstvit na mnoha místech, například u jezera Pressegger See.

Více o oblasti Nassfeld:

Počasí a webkamery v oblasti Nassfeld: https://www.bergfex.at/sommer/nassfeld-pressegger-see/webcams/ Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Destinace:

Lyžování: NASSFELD
7,6 km dlouhý sjezd
Zájemci o opravdu dlouhou jízdu zase ocení 7,6 kilometrů dlouhou sjezdovku Carnia, která končí až u spodní stanice kabinkové lanovky Millenium Express, o 1212 metrů nad mořem níže než byl její začátek.
Velká část červených sjezdovek v Nassfeldu má ve spodní části úzké a prudké místo, které může slabším lyžařům dělat potíže. Milovníci adrenalinu mohou vyzkoušet tři černé tratě a několik zajímavých oficiálních sjezdů mimo upravované tratě ve volném terénu. Ty v některých případech kříží oficiální cesty mezi sjezdovkami, a tak je nutné věnovat pozor přijíždějícím lyžařům. Pro začátečníky je naopak určeno šest lehčích sjezdovek..


Lyžařská oblast Počet lanovek a vleků Km tratí
Ankogel 6 35 MAPA
Bad Kleinkirchheim 25 103 MAPA
Dreiländereck 8 17 MAPA
Gerlitzen 15 45 MAPA
Goldeck 8 30 MAPA
Innerkrems 9 45 MAPA
Katschberg/Aineck 16 66 MAPA
Mölltaler Gletscher 9 53 MAPA
Nassfeld-Hermagor 30 110 MAPA
Turracher Höhe 14 38 MAPA
Verditz 4 15 MAPA
Počet vleků 30 Sedačková lanovka 8 Gondolová lanovka 5 Vlek 17 Lanovka Dětská lanovka Jiné Sjezdovky 110 km Modré 30 km Červené 69 km Černé 11 km Dětské
umělé zasněžování:110 km= 100%
snowpark: 3x



80 km běžeckých tratí (lehká až těžká obtížnost) - 2 vysoko položené se zárukou sněhu
55 km zimních turistických tras
5 sáňkařských drah: z toho 3 osvětlené
55 ha přírodní ledové plochy jezera Pressegger See

Skipasy: VÝBĚR Z CEN SKIPASŮ TOPSKIPASS GOLD V CZK / UER PRO JEDNOTLIVCE SE SLEVOU 5% zde Nassfeld Ceny skipasů v hlavní sezóně 2015/16 - dospělí a děti - Nassfeld. Skipas EUR Dospělí - 1 den 45 Dospělí - 6 dní 228 Děti (6-14 let) - 1 den 23 Děti (6-14 let) - 6 dní 114 Mládež (15-18 let) - 1 den 36 Mládež (15-18 let) - 6 dní 183 Senioři (66- let) - 1 den 36 Senioři (66- let) - 6 dní 183

Webcamera: Prohlédněte si, jak to v Nassfeld vypadá zde

Počasí: Aktuální počasí zde

Stravování: vlastní

Ubytování s polopenzí

Ubytování: hotel ***

Hotel nabízí 41 pokojů. Většina pokojů má balkón, nebo terasu. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou / WC a fénem.


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.