Nassfeld - Alpenhotel Marcius *** Nassfeld


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Útulný 3hvězdičkový hotel Marcius s welness, krytým bazénem a výhledem do údolí se nachází 50 m od lanovky a asi 5 minut chůze od centra města.

Vybavení: Restaurace s vynikajícími pokrmy, pizzerie, sluneční terasa, bar, lobby bar. V hotelu Marcius najdete krytý bazén, dětské hřiště, dětský koutek, společenskou místnost, hernu, malou posilovnu. Hotel nabízí wellness centrum se saunou, dvěma finskými saunami, parními lázněmi, možnost masáží (za poplatek) a relaxační místností s lehátky. Hotelovým hostům je k dispozici trezor, wi-fi připojení zdarma, lyžárna, parkování u hotelu zdarma, garážové stání (za poplatek). Komunikace v hotelu v němčině a angličtině.

Alpenhotel Marcius *** Nassfeld:

Proč si vybrat hotel: hotel se nachází vedle sjezdovky
tradiční hotel v nadmořské výšce 1.400 m s výhledem do údolí
využívání wellness včetně bazénu
herna
parkování zdarma

Destinace:

Lyžování: NASSFELD
7,6 km dlouhý sjezd
Zájemci o opravdu dlouhou jízdu zase ocení 7,6 kilometrů dlouhou sjezdovku Carnia, která končí až u spodní stanice kabinkové lanovky Millenium Express, o 1212 metrů nad mořem níže než byl její začátek.
Velká část červených sjezdovek v Nassfeldu má ve spodní části úzké a prudké místo, které může slabším lyžařům dělat potíže. Milovníci adrenalinu mohou vyzkoušet tři černé tratě a několik zajímavých oficiálních sjezdů mimo upravované tratě ve volném terénu. Ty v některých případech kříží oficiální cesty mezi sjezdovkami, a tak je nutné věnovat pozor přijíždějícím lyžařům. Pro začátečníky je naopak určeno šest lehčích sjezdovek..


Lyžařská oblast Počet lanovek a vleků Km tratí
Ankogel 6 35 MAPA
Bad Kleinkirchheim 25 103 MAPA
Dreiländereck 8 17 MAPA
Gerlitzen 15 45 MAPA
Goldeck 8 30 MAPA
Innerkrems 9 45 MAPA
Katschberg/Aineck 16 66 MAPA
Mölltaler Gletscher 9 53 MAPA
Nassfeld-Hermagor 30 110 MAPA
Turracher Höhe 14 38 MAPA
Verditz 4 15 MAPA
Počet vleků 30 Sedačková lanovka 8 Gondolová lanovka 5 Vlek 17 Lanovka Dětská lanovka Jiné Sjezdovky 110 km Modré 30 km Červené 69 km Černé 11 km Dětské
umělé zasněžování:110 km= 100%
snowpark: 3x



80 km běžeckých tratí (lehká až těžká obtížnost) - 2 vysoko položené se zárukou sněhu
55 km zimních turistických tras
5 sáňkařských drah: z toho 3 osvětlené
55 ha přírodní ledové plochy jezera Pressegger See

Skipasy: VÝBĚR Z CEN SKIPASŮ TOPSKIPASS GOLD V CZK / UER PRO JEDNOTLIVCE SE SLEVOU 5% zde Nassfeld Ceny skipasů v hlavní sezóně 2015/16 - dospělí a děti - Nassfeld. Skipas EUR Dospělí - 1 den 45 Dospělí - 6 dní 228 Děti (6-14 let) - 1 den 23 Děti (6-14 let) - 6 dní 114 Mládež (15-18 let) - 1 den 36 Mládež (15-18 let) - 6 dní 183 Senioři (66- let) - 1 den 36 Senioři (66- let) - 6 dní 183

Webcamera: Prohlédněte si, jak to v Nassfeld vypadá zde

Počasí: Aktuální počasí zde

Stravování: vlastní

V ceně pobytu je polopenze. Snídaně formou bufetu včetně nápojů. Večeře formou bufetu s výběrem předkrmů, hlavních jídel, příloh a salátů, nápoje za poplatek. Check-in: od 14:00 hodin Check-out: do 10:00 hodin Příplatky a slevy se zobrazí po výběru konkrétního termínu a pokoje. Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Ubytování: hotel ***

Hotel Marcius se skládá ze dvou propojených budov. Pokoje jsou cenově rozlišeny dle umístění v nové budově - pokoje comfort nebo v původní budově - pokoje standard. Pokoje standard s manželskou postelí a případně jednou nebo dvěma oddělenými samostatnými lůžky či přistýlkou. Pokoje comfort s manželskou postelí a případně rozkládacím gaučem pro 2 osoby. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s WC, sprchou, fénem, TV a Wi-Fi připojení na pokojích.


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.