Montafon - First mountain hotel Montafon


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Aktivní dovolená

First moutain hotel Montafon leží 900 metrů od centra městečka Gaschurn, kde se nacházejí kavárny, restaurace a obchody. Volnočasový park Mountain Beach vzdálený 450 metrů. Údolní stanice lanovky Versettla Bahn ca. 1,5 km, nádraží Schruns ca. 13,7 km.

Vybavení: Hotel nabízí útulný salonek s krbem, prostorné společenské místnosti, bezplatné internetové připojení (WiFi), sluneční terasu, bar, tělocvičnu a nově navržený dětský koutek . Wellness: nově zrekonstruovaný wellness areál s finskou saunou, parní saunou, relaxační místností, Kneippovou lázní a zážitkovou sprchou.

Ostantí termíny na vyžádání.

First mountain hotel Montafon, Gaschurn:

Aktivity v místě pobytu: Pěší túry, plavání, cyklistické výlety, golf, minigolf, horolezení po stěnách.

Kam se podívat: Gaschurn s 1 500 obyvateli a nadmořskou výškou 979 m.n.m. se nachází v Rakousku ve druhé nejmenší spolkové zemi Vorarlberg. Nachází se zde přes 250km turistický tras a cca 70 km cyklotras. Dále si zde můžete zahrát golf, minigolf a tenis. Je zde možnost i horolezectví (Kleinlitzner a Ballunspitze). Můžete navštívit města jako například Galtür (30 km), Ischgl (39 km) a Bregenz (80 km). Zcela mimořádné, ekologické koupaliště Mountain Beach čeká na milovníky koupání. Ve výšce 800m.n.m se nadšenci mohou koupat ve dvou obřích ekologických jezerech o rozloze 7000m2. Zábavní park Mountain Beach nabízí rafting na nafukovacích lehátkách, místa k relaxaci, hřiště na beach volejbal i kolotoč. Necelých 14 km od hotelu je vlaková stanice Schruns a stanice lanovky leží cca 1,7km od hotelu. Check - in: od 16:00 hod Check - out: do 10:00 hod Příplatky a slevy se zobrazí po výběru konkrétního termínu a pokoje. Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Poznámka:

Ostantí termíny na vyžádání.

Stravování: vlastní

V ceně pobytu all inclusive, která zahrnuje snídani formou bufetu s müssli a biokoutkem, obědový balíček (12:00 - 13:00 hod), káva a zákusek (15:00 - 16.00 hod), večeře o 4 chodech formou bufetu + salátový bar, nápoje od 10:00 do 21:00 hod (cola, soda, jablečný džus, pivo, víno, voda), 1 x týdně grilování (v závilosti na počasí).

Ubytování: hotel

Prostorné pokoje jsou vybavené sprchnou, WC, satelitní TV a fénem. Většina pokojů má svůj balkon. Bezplatné připojení k internetu. V dvoulůžkovém pokoji možnost 1 přistýlky. Při obsazení 4 osobou je pokoj s palandou.


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.