Maltschachersee - Sonnenresort *** Maltschachersee


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Útulný hotel Sonnenresort 3-hvězdičkový hotel s venkovním bazénem, výhledem na hory Nockberge se nachází u jezera Maltschach, 7 km od Centra městečka Feldkirchen. V okolí je více jak 30 km cyklistických a turistických stezek. Villach cca 25 km. Centrum městečka Feldkirchen je vzdáleno 7 km. Velká pláž u jezera nabízí také hřiště pro beachvolleyball. Jezero Wörthersee 10 km, jezero Ossiachersee 16 km, Klagenfurt 20 km, Villach 25 km.

Vybavení: Komplex 20 domů, v hlavní budově recepce, restaurace s částí pro nekuřáky, á la carte restaurace s terasou a barem. Pláž s loukou, plážový volejbal, tenis a stolní tenis. Zdarma je k dispozici ložní prádlo, ručníky a dětské vybavení. Za poplatek: rybaření, minigolf, kuželky, půjčovna kol (dle dostupnosti). Pro hosty ubytované v tomto resortu je veškerá infrastruktura zdarma. Sport a relaxaci si užijete ve vnitřním bazénu nebo v sauně – využívání zdarma. Parkování u domu a Wi-Fi připojení též zdarma. Komunikace v hotelu v němčině a angličtině.

Sonnenresort ***:

Proč si vybrat hotel Sonnenresort: pouhých 200m od jezera
velké zázemí pro děti
krytý bazén
děti do 10,9 let zdarma

Tipy na výlet / Kam se podívat: Maltschacher See se počítá vzhledem ke své velikosti a své nízké hloubce vody (max. 6,5 metrů) k jednomu z nejteplejších jezer v Korutanech. Přírodní břehy jezera poskytují klid a ticho pro celou rodinu. Vzhledem k tomu, že na jezeře není povolena jízda motorových člunů, celá vodní hladina (8 ha) je pouze pro hosty. I když je vstup na veřejnou přírodní pláž u Maltschacher See zdarma, jezero patří stále k tajným tipům místních! Kolem jezera můžete s celou rodinou nerušeně pozorovat nádhernou krajinu - pěšky, na kole nebo na koni.

Další aktivity viz Letní turistická slevová karta - Korutanská karta - Kärnten Card: /karnten-card Check-in: od 16:00 hodin Check-out: do 09:30 hodin Příplatky a slevy se zobrazí po výběru konkrétního termínu a pokoje Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Stravování: vlastní

V ceně pobytu all inklusive. Snídaně formou bufetu, malé polední občerstvení, odpolední svačina s kávou a zákuskem. Večeře formou bufetu. Celodenně jsou v restauraci k dispozici nápoje (10:00-22:00) – např. pivo, stolní víno, nealko nápoje, minerálka, káva/čaj. Služby restaurace u jezera a baru nejsou zahrnuty v all inclusive.

Ubytování: hotel ***

Hotel Sonnenresort nabízí studia: jednopokojové apartmány pro 2-3 osoby, obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 os. a s rozkládací pohovkou pro 1 osobu. Apartmány jsou vybaveny sprchou, WC, SAT-TV, kuchyňským koutem, posezením, některé s balkonem nebo terasou. Apartmány – typ A: dvoupokojové apartmány pro 2-5 osob, cca 39 m 2 , obývací pokoj se 2 rozkládacími gauči a přistýlkou pro dítě, samostatná ložnice se 2 lůžky, vybavení jako studia. Apartmány – typ B: dvoupokojové apartmány pro 2-5 osob, cca 39 m 2 , stejné jako Typ A, ale komfortnější vybavení.


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.