Lungau - Hotel Basekamp v Katschbergu


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Na toto ubytování platí akce "bez rizika".moderní hotel zaměřený na mladé aktivní hosty leží v centru Katschbergu na hranici Korutan a Salcburska, v 1.640 m. n. m. přímo od hotelu vedou turistické stezky. V ceně pobytu je Katschberg Card se kterou mohu hosté v rámci pobytu 1x denně využít lanovku Aineckbahn, mají volný vstup do vnitřní sportovní haly The Cage, kde je třeba lezecká stěna, děti mají zdarma jízdu na ponících v Gontalu nebo jízdu vláčkem do Pölltalu.

nas_tip: Děti do 12,9 let na 3., 4. lůžku mají ubytování s polopenzí zdarma.

Poznámky: po celou sezonu platí pobyty neděle - čtvrtek, čtvrtek - neděle nebo neděle - neděle. Při pobytech neděle - čtvrtek platí akce 4=3 a při pobytech neděle - neděle platí akce 7=6.

Stravování: polopenze

rozšířená polopenze – snídaně bufet, odpolední svačina – snacky, večeře bufet, 1x týdně se koná večeře formou grilování na salaši. Do 20.00 jsou k dispozici nealkoholické nápoje z automatu.

Ubytování: hotel

vybaveni: recepce, hala, jídelna, parkoviště, wi-fi zdarma.

pokoje mají koupelnu s WC, TV-Sat, fén, 3. a 4. lůžko v pokoji je palanda. 2 lůžkové pokoje jsou cca 18 m2 veliké, 2-4 lůžkové cca 38 m2.


Pořadatelem zájezdu je DATOUR s.r.o.

Slevy

  • děti ubytované na 3. a 4. lůžku do 12,9 let zdarma, 13-15,9 let 50%, ostatní 25%
  • Slevové akce: po celou sezonu platí při pobytech neděle - čtvrtek platí akce 4=3 a při pobytech neděle - neděle platí akce 7=6

Cena zahrnuje

  • ubytování s rozšířenou polopenzí a nealko nápoji po celý den, kartu Katschbergcard, ložní prádlo

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: pobytová taxa cca 1,5 Euro/noc a osoba od 17 let, komplexní pojištění 35 Kč/osoba a den, připojištění COVID-Plus 250 Kč/osoba a pobyt, malý pes 16 Euro/den/na vyžádání