Krimml - Panoramahotel Burgeck*** Krimml


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Panoramahotel Burgeck*** Krimml:
Umístění a vzdálenosti Centrum: Krimml 400 m, Veřejný krytý bazén: Wald 3 km, Obchod: Krimml 400 m, Nákupy: Krimml 400 m, Vlakové nádraží: Krimml 2 km, Autobusová zastávka: Krimml 400 m, Letiště: Innsbruck 110 km, Glacier: 15 km, Resort Nadmořská výška: 1180 m, Veřejný venkovní bazén / jezero: Krimml 100 m, Lyžařský vlek: Neukirchen 12 km, Hotelová kyvadlová doprava: zdarma stanice Pickup Krimml po dohodě. Vybavení pokojů Dětská postýlka k dispozici jako přistýlka ve všech typech pokojů, Sprcha / WC, Vysoušeč vlasů, balkon / terasa, Posezení, SAT TV, WLAN: zdarma, Nekuřácký. Ubytování 2-3 lůžka se sprchou / WC / balkonem, dvoulůžko a samostatné lůžko, ~ 28 m2, 2-4 lůžka sprcha / WC / balkon, dvoulůžko a palanda, ~ 28 m2. Strava Polopenze, Snídaně formou bufetu, Večeře (4 kurzy): Nabídka. Zahrnuté aktivity NATIONALPARK SOMMERCARD MOBILE je součástí dodávky. mnoho bezplatných výhod . Děti Dětská postýlka: Při předběžné rezervaci, Pronájem hraček, Dětské hřiště, Dětské menu. Domácí mazlíčci na vyžádání, Euro 6, - za noc za příplatek na místě bez jídla.

Destinace:
Největší Rakouské a jedny z největších světových vodopádů najdeme na spodním okraji údolí Achental, které dělí Zillertálské Alpy od Vysokých Taur. Napájí je na počátku (pramen z ledovce Krimmler Kees pod Dreiherrnspitze-3499m) nepatrná říčka Krimmler Ache. Kdo putuje k vodopádům právě od ledovce netuší co se s tímto neviňátkem stane po pár kilometrech. Na spodním konci údolí se totiž najednou celá dolina propadá gigantickým 400 metrovým zlomem. Krimmler Wasserfälle se dělí na tři stupně. Tato krása je ovšem vykoupena propracovanou infrastrukturou poblíž obce Krimml (obří parkoviště, kiosky, zábavní vodní park atd.).
Doporučujeme návštěvu "Světa vody" před vstupem do areálu vodopádů. Je zde snad všechno k čemu lze vodu využít v zábavné formě. První pohled na první vodopád je doslova dech vyrážející. Nejmohutnější a nejvyšší je spodní vodopád. Pohled z hora na něj je také fascinující. Cesta ke střednímu a hornímu vodopádu a k bezvadné vyhlídkové restauraci na vrcholu je velmi pečlivě udržována, a tak není problém absolvovat jí třeba i s kočárkem. Po cestě je plno míst s výhledem k vodopádům. Jen prodírání mezinárodním davem a skutečnost, že stezka má převýšení 400 metrů a trvá s vyhlídkami cca. 2 hodiny pouze nahoru, nás od tohoto činu může odradit. Parkování zdarma lze využít jen na nejhornějším parkingu (největší), cestou k mýtnici na silnici na Gerlospass. Mnohdy se zde však stojí tzv. "čekačky" na místo a je tu úplně narváno.

Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.