Krimml - Hotel Gasthof zur Post***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Hotel leží v přímo v centru města Krimml. Z hotelu je nádherný výhled na Krimmelské vodopády. Zillertal Arena je vzdálená 10 minut jízdy.

Vybavení: Sauna, výřivka, infračervená kabina, solarium, masáže, úschovna kol. K areálu patří krásná zahrada a hřiště.

Sport a zábava: Venku jsou k dispozici rozložená lehátka a slunečníky. Pro aktivní odpočinek je zde tenis a minigolf, stolní tenis, nebo za příplatek kulečník.

Hotel Gasthof zur Post:

Tipy na výlet / Kam se podívat: Krimmelské vodopády Do Národního parku Vysoké Taury na Krimmelské vodopády, které ročně navštíví až 400 tis. turistů z celého světa a není divu. Zaparkovat se dá pohodlně hned na 4 parkovištích, které jsou odstupňované po cca 100 m od sebe. Komu se nechce moc chodit, tak může auto zaparkovat na P4, kde mu před projetím na parkoviště vypadne malý žetonek. Parkovné je na 2 hodiny za 2 EUR, každá následující hodina je za 0,50 centů. Jelikož výlet je do národního parku opravdu na celý den, stojí za to "zafinancovat" a dát 9 EUR, ve kterých máte celodenní parkování, vstupné na Krimmelské vodopády a také prohlídku do vodního světa - Wasser Wunder Welt. Swarovski křišťálový svět Kristallwelten Wattens V křišťálovém světě „Swarovski Kristallwelten“ ve Wattens budete uneseni do třpytivého světa křišťálů.Ve Swarovski Kristallwelten se můžete dostat dovnitř křišťálu. Uvnitř vašeho putování na Vás čekají křišťály různých forem a barev. Pod režií André Hellera splynou originální interpretace známých mezinárodních umělců do jednoho zářivého kaleidoskopu barev.Swarovski Kristallwelten jsou po zámku Schönbrunn ve Vídni druhou nejnavštěvovanější památkou v Rakousku! Kristallbad Wald Venkovní bazén o rozloze necelých 70 m² je otevřen v létě i zimě a je propojen s krytým prostorem.
50 metrů dlouhá obří skluzavka vám zaručí skvělou zábavu. Další tipy na výlet: SPA Kaprun, Ledovec Kaprun / Kitzsteinhorn , vysokohorská přehrada Mooserboden, Soutěsky - např. Sigmund-Thun-Klamm, Kitzlochklamm v Taxenbachu, vysokohorská silnice Grossglockner Hochalpenstrasse Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Destinace:
Největší Rakouské a jedny z největších světových vodopádů najdeme na spodním okraji údolí Achental, které dělí Zillertálské Alpy od Vysokých Taur. Napájí je na počátku (pramen z ledovce Krimmler Kees pod Dreiherrnspitze-3499m) nepatrná říčka Krimmler Ache. Kdo putuje k vodopádům právě od ledovce netuší co se s tímto neviňátkem stane po pár kilometrech. Na spodním konci údolí se totiž najednou celá dolina propadá gigantickým 400 metrovým zlomem. Krimmler Wasserfälle se dělí na tři stupně. Tato krása je ovšem vykoupena propracovanou infrastrukturou poblíž obce Krimml (obří parkoviště, kiosky, zábavní vodní park atd.).
Doporučujeme návštěvu "Světa vody" před vstupem do areálu vodopádů. Je zde snad všechno k čemu lze vodu využít v zábavné formě. První pohled na první vodopád je doslova dech vyrážející. Nejmohutnější a nejvyšší je spodní vodopád. Pohled z hora na něj je také fascinující. Cesta ke střednímu a hornímu vodopádu a k bezvadné vyhlídkové restauraci na vrcholu je velmi pečlivě udržována, a tak není problém absolvovat jí třeba i s kočárkem. Po cestě je plno míst s výhledem k vodopádům. Jen prodírání mezinárodním davem a skutečnost, že stezka má převýšení 400 metrů a trvá s vyhlídkami cca. 2 hodiny pouze nahoru, nás od tohoto činu může odradit. Parkování zdarma lze využít jen na nejhornějším parkingu (největší), cestou k mýtnici na silnici na Gerlospass. Mnohdy se zde však stojí tzv. "čekačky" na místo a je tu úplně narváno.

Stravování: vlastní

Polopenze (snídaňový bufet, 4chodová večeře s možností výběru hlavního jídla, střídavě salát, předkrm a desert), uvítací drink, různé tématické večeře, 1x týdně typický rakouský večer.

Ubytování: hotel ***

V hotelu je 36 pokojů, recepce, jídelna, bar, kavárna, terasa, stylová borovicová místnost, parkoviště.2-3lůžkové pokoje mají vanu nebo sprchu, WC, SAT/TV, telefon, WIFI (za poplatek). Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem.


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.