Heiligenblut - Grossglockner - Hotel Post**** Heiligenblut/Grossglockner


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Vybavení: V Landhotelu Post je k dispozici společenská místnost s TV, herna pro děti a internetový terminál. Součástí hotelu je také wellness 240 m 2 s krytým bazénem 8x 5m, saunou, parní saunou, soláriem a relaxační místností. Objednat si můžete také masáže a kosmetické procedury. Parkoviště je k dispozici zdarma.

Základní informace a poloha:

Tento 4hvězdičkový hotel se nachází v centru obce Heiligenblut, přímo naproti lanovce na Großglockner. Lanovkou se dostanete až do výšky téměř 3.000 m n.m., do lyžařské a turistické oblasti na nejvyšší hoře Rakouska v srdci národního parku Vysoké Taury. Hotel se nachází v blízkosti Grossglocknerské vysokohorské silnice. Pokud si zarezervujete pobyt na 3 a více nocí, nemusíte na vysokohorské silnici platit mýtné.

Hotel je nekuřácký!

Lyžování:

Najdete zde ideální prostředí snad pro všechny zimní sporty jako je lyžování, carving, běžecké lyžování, snowboarding, lyžařské túry, bruslení, výlety na sněžnicích, lezení po ledu, atd.

Svůj den plný lyžování můžete začít například hned naproti hotelu u údolní stanice Grossglockner, v překrásné lyžařské oblasti Heiligenblut – Grossglockner.

Více o lyžařském středisku naleznete zde.

Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Stravování: vlastní

Polopenze. Snídaně formou bohatého bufetu (+bio koutek a čajový bar) se za hezkého počasí může podávat i na terase s výhledem na Großglockner. Večeře se skládá ze 4 chodů a salátového bufetu.

Ubytování: hotel ****

Hotel nabízí nově zrenovované pokoje se sprchou nebo vanou a WC, rádiem, telefonem, trezorem, fénem, TV a balkonem. Pokoj 2lůžkový - 17 m 2 , pokoj 2lůžkový s přistýlkou 29 m 2 .


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.