Gasteinertal - Hotel Weismayr***+, Bad Gastein


  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Tento tradiční hotel se nachází přímo v centru města Bad Gastein. Tradiční budova má bohatou historii, která dává hotelu zvláštní atmosféru. Středisko Vás přesvědčí k pobytu díky své rozmanitosti a především top lázněmi a překrásnými horami. Hotel je vzdálený cca 500 metrů od lanovky a cca 4 km od gasteinského přírodního jezera. Nákupní možnosti, bary a restaurace se nachází v bezprostřední blízkosti. Zastávka Bad Hofgastein cca 200 metrů od hotelu. Využívat dopravy můžete s letní kartou Gastein Card.

Vybavení: Zázemí hotelu s hoistorickýmiprostory z dob císařství tvoří 75 pokojů, recepce, společenská místnost, konferenční místnost, sluneční terasa, restaurace, kavárna, výtah. K dispozici WiFi připojení ve veřejných prostorech, veřejné parkoviště (v závislosti na dostupnosti a zdarma, v garáži za poplatek). Wellness: krytý bazén (10 x 3 m) s termální vodou, masážními tryskami a lehátky; sauna s relaxační místností, parní lázní a fitness. Za poplatek: solárium, masáže a beauty studio.

Hotel Weismayr***+, Bad Gastein:

Proč si vybrat hotel Weismayr: * letní slevová turistická karta Gastein Card
* ubytování v centru města
* wellness
* možnost parkování v garáži (za poplatek)
* domácí mazlíčci vítáni (za poplatek)

Kam se podívat: Výlet si můžete udělat do měst Bad Hofgastein 7 km, Zell am See 48 km a Salzburg 94 km. Skalní termální lázně Bad Gastein - lázně mají rozlohu 600 m2 a jsou rozděleny na klidovou a zážitkovou zónu. V klidové části se nachází bazén s 32°C teplou vodou, infračervenou saunou, solnou jeskyní, parní lázní, saunou. V zážitkové zóně na návštěvnéky čeká množství atrakci a aktivit. Dále 2 bazény s termální vodou a masážními tryskami, 70 metrů dlouhá skluzavka, vodní kanál s rychlým proudem vody a dalším. Golfový klub Gastein (18-ti jamkové hřiště), kasino, tenisové kurty, půjčovna jízdních kol. Národní park HoheTauern, Gastein prohlídka údolí na kole (30-60 km), trasy pro horská kola, 11 běžecký tras, 350 km turistických tras ve všech stupních obtížnosti Check - in: od 15:00 hod Check - out: do 10:00 hod Příplatky a slevy se zobrazí po výběru konkrétného termínu a pokoje. Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Stravování: vlastní

V ceně pobytu polopenze. Snídaně formou bufetu, večeře o 3 chodech dle výběru + salátový bufet.

Ubytování: hotel ***+

Všechny pokoje jsou zařízené se sprchou či vanou a WC, fénem, telefonem, satelitní TV, rádiem, trezorem (za poplatek), posezením a županem (za poplatek). Jednolůžkový pokoj: 10 - 15 m2 (1 dospělá osoba + 1 dítě do 12,9 let), dvoulůžkový pokoj: cca. 20m 2 (pro 2 dospělé osoby), dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek, ekonomický pokoj: 12 m 2 (max. 2 osoby)


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.