Gastein - Hotel Helenenburg*** Bad Gastein


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Hotel Helenenburg se vyznačuje jedinečnou polohou, nádherným výhledem na údolí Gastein a úchvatnou horskou scenérií a pohostinností. Centrum Gastein 2 km, krytý bazén Felsentherme 3 km, obchod s potravinami Gastein 2 km, vlek Gastein Stubnerkogel.

Vybavení: K dispozici je recepce, bar, lobby, společenská místnost s TV, zimní zahrada, internetový koutek - k využití zdarma. WiFi zdarma, výtah, parkoviště zdarma, jídelna, restaurace, terasa a zahrada.


Pro Váš odpočinek je k dispozici zdarma sauna. Dále masáže a radonové termální koupele za poplatek.

Domácí mazlíčci vítáni za poplatek na místě € 10,- / den (bez krmiva).

Proč si vybrat právě hotel Helenenburg*** Bad Gastein:



* mnoho turistických aktivit

* zdarma WiFi

* domácí mazlíčci povoleni

Tipy na výlet/ Kaam se podívat:


Salzburg


Od dob, kdy tu žil a pobýval Mozart, už uplynulo 200 let, přesto je i nadále nejoblíbenějším synem Salzburgu. Navštivte rezidenci skladatele a jeho rodiště, pak prozkoumejte Altstadt (Staré město), nesmíte však opominout zdejší barokní architekturu. Pokud vašemu hudebnímu vkusu více lahodí „Za zvuků hudby“ než „Rekviem v D-moll“, vydejte se ve šlépějích rodiny Von Trappových na jeden z tematických výletů nazvaných právě Za zvuků hudby.


Stubnerkogel v Bad Gastein


140 metrů dlouhý most dosahující výšky 28 metrů nad zemí, to už je zážitek sám o sobě. Když si kolem ale představíte malebnou alpskou scenérii a samotný most přenesete do výšky 2300 metrů nad moře, dostanete malý rakouský unikát – první visutý most v této výšce, který je navíc v provozu celoročně.



Cena lanovky Stubnerkogelbahn: Dospělí - 25 €, děti do 6 let zdarma, děti 6 - 15 let - 12,50 € (zpáteční jízdenka).

Doprava: 73,3 km, 1 h 12 min z Altenmarkt im Pongau



Felsentherme (Skalní lázně)


Turisté mířící do Bad Gasteinu za odpočinkem by rozhodně neměli vynechat Felsentherme neboli Skalní lázně . Ty se nacházejí ve výšce 1 100 metrů přímo v centru města a jsou proslulé termální vodou Gastein . V lázních přitom nemusíte jen relaxovat v bazénech, saunách či solné jeskyni, ale pro rodiny s dětmi jsou připraveny i vodní atrakce jako např. skluzavka nebo tobogán.

Stravování: vlastní

Polopenze. Snídaně formou bufetu, večeře o 4 chodech vč. salátového bufetu.

Ubytování: hotel ***

Hotel nabízí ubytování ve 2-3lůžkových pokojích, všechny pokoje mají koupelnu se sprchou/W, balkon, fén a WiFi zdarma. Pokoje jsou nekuřácké.


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.