Faschina-Damüls - Hotel Walisgaden Superior


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Hotel Walisgaden *** Superior vás překvapí svou lokací a svým útulným zařízením. Hotel je obložen celý ve dřevě a to včetně pokojů. Hotel je vhodný jak pro rodiny s dětmi tak pro páry bez dětí. Hotel nabízí lázeňské centrum se saunami, parní lázní a relaxačními místnostmi. Z vašeho balkonu vás určitě okouzlí výhled do celého okolí krásných hor. V zimním období je k dispocizi lyžařské centrum hned u hotelu. V létě můžete pro změnu vyrazit na horská kola nebo na pěší túry po okolí. Oblíbené jsou i výlety na jezero Waldsee vzdálené pouhých 5 km.

Vybavení: Hotel je vybaven špičkovou restaurací, kde zažijete kulinářské speciality. Překvapí vás také rozsáhlé snídaně formou bufetu, kde si vybere opravdu každý. V restauraci je k dispozici i nově zrekonstruovaná terasa. Wellness areál je přístupný od 16-ti let. Je zde přístup i do venkovního bazénu. Denně otevřeno od 15:30 do 18:30. K dispozici jsou i masáže.

Proč si vybrat hotel Walisgaden *** Superior?:




• Ubytování přímo v lyžařském areálu.

• Centrum Damüls je vzdáleno necelý 1 kilometr. V centru se nachází různé obchody a bary.

• Široká nabídka sportů a aktivit přímo v areálu.

• Parkování v podzemní garáži přímo v hotelu za příplatek.

• Možnost vzít si s sebou domácího mazlíčka.

• Zázemí i pro vaše děti. – dětské hřiště a herna

• Wi-Fi v ceně.

Tipy na výlet / Kam se podívat:




Na výlet určitě stojí za to vyjet do centra Damüls, kde se nachází spousty obchodů, kaváren, restaurací i barů. V okolí se nachází i skiareal OberDamüls. Také můžete zamířit na již zmiňované jezero Waldsee. K dispozici je i skibus, který vás zaveze do vesničky Damuels.

Check-in: od 15:00 hodin
Check-out: do 9:30 hodin:

Stravování: vlastní

Stravování zahrnuje polopenzi, snídaňový bufet. Na vyžádání je možnost i vegetariánské stravy.

K večeři je vždy na výběr z 4 hlavních pokrmů.

Všechny pokrmy jsou servírované v hlavní budově.

Ubytování: hotel ***

Hotel Walisgaden *** Superior nabízí pokoje všech druhů i nekuřácké. Do každého pokoje je možnost přidat dětskou postýlku či přistýlku. Každý pokoj je vybaven koupelnou (WC, fén), terasou nebo balkonem, pohovkou, telefonem a televizí, internetovým připojením, safe.

Ubytování se nachází v hlavní budově a v přístavbách necelých 30m vzdálených. Přístavby jsou vybaveny stejně jako hlavní budova Hotelu.


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.