Dolní Rakousko - Jufa Hotel Annaberg-Bergerlebnis-Resort *** Superior


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

3 hvězdičkový resort s recepcí. Centrum Annaberg 1km, vlakové nádraží Annaberg 6 km, autobusová zastávka 100m, letiště Vídeň 123km.

Vybavení: Hotel nabízí vnitřní a venkovní aktivity pro děti, malou sportovní halu, restauraci, bar, kavárnu, WIFI zdarma, hrací místnost pro děti, parkování zdarma.Hotel nabízí wellness finskou saunu, výřivý bazén, infra-červenou kabinu, relaxační místnost. Je zde mini bike park a pumptrack

Proč si vybrat Jufa Hotel Annaberg-Bergerlebnis-Resort *** Superior:



Wellness v cenně

bike park a pumptrack

parkování zdarma

sportovní aktivity

karta Wilde Wunder Card

Karta Wilde Wunder Card:


Zážitková karta pro oblast Mostviertel v Dolním Rakousku


Kdo by chtěl „divoké zázraky“ v oblastech Ötscher, Hochkar, Gemeindealpe a Mariazell objevovat a vyzkoušet výhodným způsobem, může zdarma profitovat z karty divokých zázraků „Wilde Wunder Card“.


Rodiny ušetří až 1 000,- EUR na volných vstupech a dopravě v Mostviertelských Alpách a v Mariazellerland. Karta platí jako vstupenka na početné atrakce, zážitkové a dobrodružné programy a také pro jízdy lanovkou.


Navštívit můžete např.: * zdarma vstup na koupaliště a do bazénů (např. Mitterbach am Erlufsee, Ybbstaler Solebad, koupaliště Annaberg, Lunz am See, wellness centrum JUFA Sport Resort Hochkar....) * zdarma vstup do soutěsky Wasserlochklamm v Palfau * vstup do jeskyně Nixhöhle, Frankenfels * vstup do krápníkové jeskyně, Ötscher * zdarma vstup do velbloudí ZOO Kernhof * zdarma vstup do ZOO Buchenberg * zdarma vstup do krápníkových jeskyní v Ötscheru *zdarma sportovní programy (túry sprůvodcem, nordic walking, soutěsky, rafty, lukostřelba, horolezení, horská kola, ½dne zapůjčení elektrokola, bowling...) * jízdy lanovkou (Hochkar, Mitterbach, Bürnmgeralpe v Mariazell.., Ötscher) * bobová dráha Eibljet v Türnitz * lanové centrum Buchenberg * naučná stezka rašeliništěm Dürrenstein * kovářské muzeum Lunz am See * pozorování vysoké zvěře, Frankenfels * vycházka s pochodněmi a táborákem, Bodenhof * pivovar „Bruckner World of Brewing“ * další muzea, výstavy * jízdy na koních a mnoho dalšího.....





Check in – 16:00


Check out – 11:00

Stravování: vlastní

polopenze, snídaňový bufet, 3chodová večeře výběr z dvou polévek, salátový a desertní bufet, hlavní chod může být vybrán z masa nebo vegetariánského jídla.

Ubytování: hotel ***

Hotel nabízí 2-4 lůžkové pokoje se sprchou/WC, rodinný pokoj, třetí a čtvrtá osoba přistýlka ~20m 2


1-2 lůžkový pokoje se sprchou/WC, samotný/samotný s dítětem


Dětské postýlky jsou dostupné na všech pokojích, sprcha/WC, fén na vlasy, balkón/terasa, SAT TV, WIFI zdarma


Domácí mazlíčci 10 EUR/noc bez jídla


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.