Bad Kleinkirchheim - Apartmány Römerhof, Bad Kleinkirchheim


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Apartmány se nacházejí nedaleko centra v bezprostřední vzdálenosti od termálních lázní Römerbad. Vzdálenosti: Lázně Römerbad cca 30m, lázně Therme St. Kathrein cca 1 km, nákupní možsnot, restaurace, lékař, lékárna v okruhu 100m - 1 km. Jezero Millstätter See cca 10 km, lanovky cca 100 m.

Vybavení: Pro hosty ubytované ve vyšších patrech je zde k dispozici výtah.

Apartmány Römerhof, Bad Kleinkirchheim:

Proč si vybrat Apartmány Römerhof: letní slevová karta KärntenCard v ceně
dům leží v centru, hned vedle lázní Römerbad a lanovky Kaiserburgbahn
výtah v domě
apartmány jsou dobře vybavené

Tipy kam na výlet v Bad Kleinkirchheim: GRANATIUM – třpytivý svět granátů. Granatium najdete v centru Radenthheinu, jedná se o neobvyklý svět s rodinnou atmosférou, který se točí kolem "kamene lásky". Nevšední Výstava, mystické štoly, romantická soutěska a štola,ve které může každý objevit malé drahokamy. To vše nabízí Granatium v Radentheinu. Možnosti jednodenních výletů do Slovinska (jezero Bled, Ljubljana) nebo do Itálie Muzeum Porsche - jediné soukromé Porsche muzeum v Evropě v městečku Gemünd, kde byly vyrobeny první automobily s tímto jménem, až 40 exponátů. Soutěska Raggaslucht - během tisíce let vyhloubil potok Ragga největší přírodní propast v Alpách. Jedním z přirozených center letní turistiky je jezero Millstätter See. Jezero se rozkládá na ploše něco přes 13 km2, je nejvýše položeným jezerem v Rakousku (588 m.n.m.) a je také nejhlubším s maximální hloubkou až 147 metrů. Přesto v letních měsících v okolí pláží nabízí vlídných 24 – 27 °C na plavání. Voda je, jak je u rakouských horských jezer zvykem, průzračná a pitná. Biosférická rezervace Nockberge - asi cca 21 km vzdálený - krásná procházka a krásné výhledy na okolí.

Více o oblasti Bad Kleinkirchheim:

Počasí a webkamery v oblasti Bad Kleinkirchheim: https://www.bergfex.at/badkleinkirchheim/webcams/ Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Stravování: vlastní

Bez stravy

Ubytování: apartmán

K dispozici jsou plně vybavené apartmány se SAT-TV, ledničkou, mikrovlnkou, kávovarem, radiem, myčkou. K dispozici je ložní prádlo, WiFi zdarma. Apartmán Typ I - cca 78 m² (4-6 os.) - 2x 2lůžková ložnice, obývací ložnice s rozkládacím gaučem, kuchyňka, oddělený jídelní kout, koupelna a WC oddělené. Apartmán Typ II - cca 59 m² (3-4 os.) - obývací ložnice s rozkládacím gaučem pro 2 os., ložnice, kuchyňka, oddělený jídelní kout, sprcha nebo koupelna, WC, předsíň, balkon orientovaný jižně - s výhledem na hrad Kaiserburg. Apartmán Typ III - cca 29 m² (2-3 os.) - obývací ložnice (2 oddělená lůžka a gauč),sprcha/WC, kuchyňka, jídelní kout, předsíň, balkon nebo terasa. V tomto apartmánu není myčka.


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.