Annaberg - Gasthof Musikantenwirt** - Annaberg


  • ubytování: gasthofubytování: gasthof
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Tento menší typický hostinec Vás zaujme nejenom svým umístěním v přímé blízkosti lanovek, ale také malebným výhledem. Částečně zrekonstruované ubytování je vhodné pro nenáročné cestovatele a lyžaře, kteří upřednostňují lokalitu, praktičnost a kulturní vyžití před kvalitou pokojů. Penzion je také vhodný pro rodiny s dětmi, díky speciální nabídce rodinných pokojů.

Poloha: Hostinec leží přímo v centru obce Annaberg, 150 m od sedačkové lanovky na Kopfberg, kde je přímý vstup do celého areálu Dachstein – West.


80 metrů od penzionu bankomat pobočky Raiffeisenbank, 350 metrů od penzionu benzinová pumpa.

Vybavení: Součástí hostince je i malá restaurace s příjemnou obsluhou. Příznivce kultury potěší pravidelně pořádané akce včetně diskoték s produkcí živé hudby ve společenské místosti/jídelně.


K dalšímu vybavení penzionu patří: lyžárna, parkoviště cca 3 min. od penzionu, připojení Wi-Fi po celém prostoru hostince včetně foyer, jídelny i baru (na pokojích bývá připojení slabší).


Novinka: Tennengau PLUS Card (pro děti 4-15,9 let) zahrnuje zdarma skibus v oblasti Dachstein-West, 10% slevu do dětského klubu Kinderclub v Annabergu, 1x týdně běžkařský kurz, sáňkování (bez občerstvení), atd.

SPECIÁLNÍ STORNOPODMÍNKY PRO SEZÓNU 2020/2021:

DO 14 DNŮ PŘED PŘÍJEZDEM 0% STORNOPOPLATEK:

Tipy na zimu:


Pension se nachází v lyžařské oblasti Gosau / Russbach / Annaberg. (780 m - 2100 m)


Lyžaři si zde mohou užít až 12 sedačkových lanovek, 8 lanovek a 40 draglifts na celkové délce 142 km sjezdovek, z nichž je 34 km modrých, 96 km červených a 12 km černých.


Lyžaře na sjezdovky dopraví pravidelná linka ski busu z centra města.


Příznivci běžeckého lyžovaní si mohou užít až 45 km upravovaných běžeckých tratí v Gosau.

Vhodné pro:


Studenty, rodiny s dětmi, nenáročnou klilentelu.

Lyžování:


Více informací o lyžařském středisku Annaberg naleznete zde


Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Ubytování: gasthof

Hostinec nabízí ubytování v účelně a rustikálně zařízených pokojích se sprchou / WC a TV. Na přání zákazníka je možnost ubytování i na pokojích s balkonem. Pokoje pouze 2 lůžkové nebo na vyžádání s přistýlkou pro dítě do 15,9 let a ma. 1,70 m.


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.