Machico - DOM PEDRO BAIA ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel se nachází ve městě Machico, které je bývalým hlavním městem a je také nejstarší městem Madeiry. Od letiště je hotel vzdálený jen 5 km a od Funchalu 22km.

Pláž: Hotel leží přímo u moře, 5 minut chůze od hotelu se nachází písečná pláž.

Vybavení: Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, bar, restaurace, společenská místnost, internetové připojení v lobby k dispozici zdarma, obchod, kadeřnictví.

Sport a zábava: Venkovní bazén, terasa na slunění, tenisový kurt, možnost hraní volejbalu nebo badmintonu (náčiní k dispozici).

Poznámka: Cena je platná při rezervaci letenky v optimální knihovací třídě a je vždy na zpětné potvrzení. Od 1.5.2017 je účtována v některých hotelech městská taxa, kterou hradí každý klient, a to 1 EUR osoba / noc, max. 5 EUR. Tato městská taxa se platí na recepci hotelu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: polopenze

Snídaně a polopenze formou bufetu. Za příplatek All Inclusive.

Ubytování: hotel ****

Jednoduše zařízené pokoje s výhledem do zahrady mají vlastní sociální zařízení,telefon, TV se satelitním příjmem, sejf za pooplatek. Je možné si rezervovat i pokoje s balkonem a výhledem na moře za poplatek 2.500 Kč / osoba a týden.