Madeira - Hotel Residence Monumental **


  • ubytování: hotel **ubytování: hotel **
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Jednoduchý hotel, vhodný spíše pro nenáročné, kteří hledají levné a čisté ubytování. Nachází se u oblíbené pobřežní promenády Lido a cca 2,5 km od centra Funchalu. V okolí hotelu se nachází obchody, restaurace, pěší Lido promenáda, kde najdete i malou kamenitou pláží/vstup do moře. Nákupní centrum Forum madeira je jen 10 min. chůze od hotelu. Hned vedle hotelu jsou potraviny Pingo Doce, kde prodávají i bufetové, vařené, vážené jídlo. Zástavka autobusu je jen pár metrů od hotelu.

Pláž: Nejbližší vstup do moře je vzdálen cca 200 m od hotelu. Jedná se o zdejší největší veřejné koupaliště Lido u promenády (bazén, dětské brouzdaliště s herními prvky, betonová plata na slunění, přístup do moře po schůdcích, vstupné cca 5 Eur/os./den)

Poznámka: - Pro vstup do krajin schengenského prostoru není nutný cestovní pas, vycestovat je možné i na základě OP.
- Uvedená cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, což Vám rádi ověříme po odeslání NEZÁVAZNÉ objednávky. Pokud není optimální knihovací třída již k dispozici, může se cena letenky, a tedy i zájezdu zvýšit.
- Zájezdy jsou na zpětné potvrzení ze strany pořádající CK
- Na základě poptávky Vám rádi připravíme pobyty na libovolný počet nocí
- Na vyžádání k dispozici privátní (sami v autě/25€ os.) nebo Luxury transfer (Laguna/mercedes E/40€ os.)

Aktuální inormace ohledně výskytu COVID19 v destinaci, omezení atp.:http://www.visitmadeira.pt/en-gb/useful-info/corona-virus-(covid-19)/information-to-visitors-(covid-19)

Stravování: polopenze

Snídaně - Kontinentální snídaně (chléb,2 plátky šunky,2 plátky sýra, máslo, džem, káva, čaj, nesquick, dzus, banín nebo pomeranč). Kontinentální snídaně znamená, ze každý den budete mít na výběr stejné potraviny.
Polopenze - Menu (polévka + hlavní jídlo + dezert + káva)

Ubytování: hotel **

Vybavení: Menší recepce, výtah, sluneční terasa s lehátky na střeše, velká terasa se stoly na pravé straně hotelu, 1 restaurace pod hotelem "Chancellery" a 2. velmi oblíbená restaurace "Grany` s House " nedaleko hotelu, kde klienti ubytovaní v Residencial Monumental mají 20% slevu. V hotelu je rovněž k dispozici Wi-Fi připojení zdarma vč.pokojů.

Vybavení pokojů: Jednoduché ale zároveň čisté a příjemně zařízené pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou, TV, miniledničkou, trezorem, Wi-Fi připojením a některé pokoje i balkonem.


Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu Praha – Funchal – Praha- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v hotelu s vybranou formou stravování- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)