Madeira - Hotel Four Views Oasis ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází v městečku Caniço de Baixo přímo na jeho přímořské pěší promenádě. Hotel je nově renovovaný a vhodný pro klienty, kteří hledají hotel u moře v poměrně tiché oblasti. V okolí hotelu se nacházejí restaurace a bary. Leží na pláži Reis Magos, v Caniço de Baixo, známé rekreační oblasti. Vzdálenost od Funchalu je cca 12 km, nabízí výhodnou polohu mezi dvěma golfovými hřišti na Madeiře a od přírodní rezervace Garajau je vzdálen pouhé 2 km.

Pláž: Kamenitá pláž se nachází v bezprostřední blízkosti. Plážový servis za poplatek.

Poznámka: - Pro vstup do krajin schengenského prostoru není nutný cestovní pas, vycestovat je možné i na základě OP.
- Uvedená cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, což Vám rádi ověříme po odeslání NEZÁVAZNÉ objednávky. Pokud není optimální knihovací třída již k dispozici, může se cena letenky, a tedy i zájezdu zvýšit.
- Zájezdy jsou na zpětné potvrzení ze strany pořádající CK
- Na základě poptávky Vám rádi připravíme pobyty na libovolný počet nocí
- Na vyžádání k dispozici privátní (sami v autě/25€ os.) nebo Luxury transfer (Laguna/mercedes E/40€ os.)

Aktuální inormace ohledně výskytu COVID19 v destinaci, omezení atp.:http://www.visitmadeira.pt/en-gb/useful-info/corona-virus-(covid-19)/information-to-visitors-(covid-19)

Stravování: polopenze

Snídaně formou bohatého bufetu. Za příplatek polopenze nebo plná penze.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Restaurace, Bar, 24-hodinová služba na recepci, zahrada, terasa, nekuřácké pokoje, pokoje a zařízení pro tělesně postižené, knihovna, výtah, trezor, topení, úschovna zavazadel, klimatizace, restaurace (a la carte), restaurace (formou bufetu), snack Bar, sauna, Fitness Centrum, herna, solárium, lázeňské a wellness centrum, masáže, dětské hřiště, potápění, krytý bazén, venkovní bazén, obchody v hotelu. Všechny veřejné a soukromé prostory jsou nekuřácké. Internetové připojení přes modem je dostupné v obchodním centru a je zdarma. Možnost soukromého parkování v areálu hotelu zdarma (rezervace není nutná).

Vybavení pokojů: Pokoje v hotelu jsou vyzdobeny v teplých barvách, mají moderní dřevěný nábytek a některé pokoje mají panoramatický výhled na moře. Twin pokoje jsou vybaveny dvěmi samostatnými lůžky, kabelovou televizí, minibarem, koupelnou se sprchovým koutem a vanou, fénem, klimatizací (studenou / teplou) a balkonem se stolem a židlemi. Studia mají navíc ještě kuchyňský kout.


Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu Praha – Funchal – Praha- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v hotelu s vybranou formou stravování- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)