Madeira - Hotel Buganvilia ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Nachází se v západní části Funchalu, cca 2 km od jeho historického centra Funchalu. Rozléhá se na svahu nad mořem a leží 300 m od koupaliště Lido a od pobřeží promenády. Restaurace, bary a obchody jsou k nalezntuí v blízkém okolí a cca 100 m od hotelu se nachází zastávka linkového autobusu. Hotely Buganvilia a Mimosa tvoří společně s hotelem Estrelicia areál hotelového řetězce "Dorisol" a sdílejí společně některé prostory. Buganvilia je hned první hotel v řadě, vhodný pro klienty, kteří mají problém s výstupem do kopce.

Poznámka: - Pro vstup do krajin schengenského prostoru není nutný cestovní pas, vycestovat je možné i na základě OP.
- Uvedená cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, což Vám rádi ověříme po odeslání NEZÁVAZNÉ objednávky. Pokud není optimální knihovací třída již k dispozici, může se cena letenky, a tedy i zájezdu zvýšit.
- Zájezdy jsou na zpětné potvrzení ze strany pořádající CK
- Na základě poptávky Vám rádi připravíme pobyty na libovolný počet nocí
- Na vyžádání k dispozici privátní (sami v autě/25€ os.) nebo Luxury transfer (Laguna/mercedes E/40€ os.)

Aktuální inormace ohledně výskytu COVID19 v destinaci, omezení atp.:http://www.visitmadeira.pt/en-gb/useful-info/corona-virus-(covid-19)/information-to-visitors-(covid-19)

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu, polopenze za příplatek.

Ubytování: hotel ***

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, výtah, parkoviště, bary, restaurace, obchod se suvenýry, Wi-Fi připojení, herna, stolní tenis, kulečník, šipky, tenisový kurt, dětské hřiště, venkovní bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky zdarma, vnitřní bazén, fitness centrum, vířivka, sauna, masáže, automatický strojový trénink těla, babysitting a internet point za poplatek.

Vybavení pokojů: Pokoje jsou velmi jednoduše zařízeny a jsou vybaveny obývacím pokojem s kuchyňským koutem (lednice, vařič, mikrovlnná trouba), sociálním zařízením, satelitní a kabelovou televizí, vysoušečem vlasů, telefonem a balkonem. Bezpečnostní schránka je za poplatek.


Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu Praha – Funchal – Praha- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v hotelu s vybranou formou stravování- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)