Omán - Vůně orientu z pohádek Tisíce a jedné noci


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy

Jako Popelka ukrytá ve stínu Dubaje leží na Arabském poloostrově země dosud neposkvrněná cestovním ruchem. Ve vzduchu se vznáší omamná vůně kadidla, rytmy podmanivé arabské hudby pomalu pronikají do uší a dotvářejí tu pravou orientální náladu.
Užijte si prvotřídní zázemí, nádherné písečné pláže i průzračné moře okořeněné exotickou atmosférou a vydejte se s námi poznat Omán – perlu pouště, kterou turisté neprávem míjejí.

Program zájezdu

1. den: PŘÍLET, TRANSFER, UBYTOVÁNÍ Sraz 2 hodiny před časem odletu na letišti Václava Havla Praha (místo a přesný čas bude upřesněn v pokynech k zájezdu). Odlet letadlem společnosti  Qatar Airways  do města Salalah s přestupem v Dauhá. Po příletu transfer do hotelu a ubytování. 
2. den: 10. den: JUWEIRA BOUTIQUE HOTEL Vaše dovolená může začít. Budete si užívat komfortu v 4* resortu Juweira Boutique Hotel, který se nachází u malého přístavu nedaleko města Salalah. Užijete si dny plné odpočinku a koupání na atraktivních písečných plážích. Pro všechny, kteří chtějí aktivně poznávat krásy Ománu, jsou samozřejmě připraveny výlety po okolních zajímavostech. O společných fakultativních výletech vás bude na místě informovat delegát. 
3. den: JUWEIRA BOUTIQUE HOTEL - ODLET Poslední den své dovolené ještě můžete strávit koupáním a sluněním. Užijete si ještě úžasnou pohádkovou atmosféru Ománu a večer na vás již čeká transfer na letiště. Let opět absolvujete se společností Qatar Airways s přestupem v Dauhá. 
4. den: PŘÍLET DO PRAHY Přílet do Prahy. 
5. - 12. den:

nebyly nalezeny žádné termíny