Bautzen - Advent na Sychrově, Liberec a vánoční trh v Bautzenu


  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem

nas_tip: Romantický advent na zámku Sychrov, Liberec, jak ho neznáte a Václavský trh v Bautzenu.

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Trasa P1 - Svitavy (+200), Litomyšl (+200), Vysoké Mýto (+200), Holice (+100) nebo Chrudim (+100), Pardubice, Hradec Králové, Hořice, Jičín, Mladá Boleslav (+100), Praha (+150)

Výsledná trasa bude stanovena na základě počtu přihlášených osob z jednotlivých míst. Nástupní místa na hlavní trase jsou bez příplatku. U některých nástupních míst je v závorce uveden příplatek, případně sleva. V případě, že není na svoz min. 6 osob, je CK oprávněna již potvrzené nástupní místo změnit na nejbližší nástupní místo na hlavní trase a peníze za tzv. svoz budou klientům vráceny. Zrušení svozu ze strany CK není důvodem k odstoupení od Smlouvy o zájezdu ze strany klienta. Pro skupiny nad 15 osob možný odjezd i z dalších míst dle dohody v cestovní kanceláři.

Program zájezdu

1. den: V ranních hodinách (PCE 6:30, HK 7:00 a další nástupní místa analogicky) odjezd na zámek SYCHROV a návštěva tradičních trhů spojených s ukázkami řemesel (vstupné 50 Kč/os.). Vánoční atmosféru umocní i betlém na zámeckém nádvoří. Přejezd doLIBERCE,  krátká prohlídka centra města s průvodcem, adventní trh. Odpoledne návštěva vánočního trhu v saském BAUTZENU nebo můžete zůstat v Liberci, a čas využít podle vlastního uvážení – vykoupat se v aquacentru Babylon, vyzkoušet si interaktivní exponáty v IQlandii nebo se pokochat rozkvetlou flórou skleníků v botanické zahradě. Přibližně v 18:30 hod. odjezd.

Cena zahrnuje

  • dopravu busem, služby průvodce a pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: komplexní cestovní pojištění včetně storna 35 Kč