Maledivy - Jižní Ari Atol - Holiday Island Resort - s českým delegátem****


  • ubytování: bungalovubytování: bungalov
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

U Vánočních a Silvestrovských termínů si některé hotely účtují povinný Vánoční a Silvestrovský příplatek & informace v CK.

Český delegát na ostrově bude v termínu listopad 2017 & duben 2018

Pobytový zájezd na Maledivy

POBYT V ZAHRANIČÍ JE MOŽNÉ SI PRODLOUŽIT !!!

NA VYŽÁDÁNÍ VÁM ZAJISTÍME TERMÍN ODLETU A DOBU POBYTU DLE VAŠEHO PŘÁNÍ.

Ceny platí v optimální knihovací třídě letenek.

Poloha: Hotel se nachází na Jižním Ari Atolu na ostrůvku Dhiffushi. Hotel je vzdálen od letiště 97 km což je přibližně 20 minut letadlem a 10 minut lodí. Dhiffushi obklopují krásné pláže s bílým pískem a tyrkysově modrá barva moře. Ostrov je 700 m dlouhý a 140 m široký.

Pláž: Písčitá s bílým korálovým pískem u hotelu.

Vybavení: Recepce, restaurace s místní a mezinárodní kuchyní, 2 bary, kavárna, lázně, sauna, masáže, pára, vířivka, manikúra, pedikúra, přístup k internetu ve veřejných prostorech, první pomoc, lékař na telefonu, prádelna, trezor, pokojový servis, klenotnictví, obchod se suvenýry, směnárna, prádelna.

Sport a zábava: Občasné animační programy, golfový simulátor, posilovna, volejbal, stolní tenis, biliár, tenis, badminton, stolní hry v loby baru, vodní sporty: windsurfing, kanoe, potápění, banán, vodní lyže, rybaření, výlety....

3.den - 2 dny před návratem : pobyt na Maledivách, volno, koupání, zábava, možnost fakultativních výletů.

1. den před návratem : snídaně, volno, volný program, transfer na letiště, odbavení odletu, let na trase Maledivy - Praha (Vídeň, Mnichov nebo Frankfurt).

Den návratu : přílet do Prahy (Vídně, Mnichova nebo Frankfurtu)

Stravování: polopenze

Snídaně, polopenze, plná penze nebo All Inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, alkoholické a nealkoholické nápoje, pivo, rozlévané víno, koktejly v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: bungalov

142 pokojů Super Deluxe Beach Bungalows. Klimatizace, koupelna s WC, fén, větrák, telefon, televize se satelitním připojením, trezor, minibar, varná konvice a terasa.

Program zájezdu

1. den: sraz 2 hodiny na letišti před plánovaným odletem, odbavení letu na trase Praha (Vídeň, Mnichov nebo Frankfurt) - Maledivy
2. den: přílet na Maledivy, transfer z letiště do hotelu, ubytování, volný program.

nebyly nalezeny žádné termíny