Ari Atoll - Sun Island Resort & Spa


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

VYBAVENÍ

Resort disponuje recepcí, obchodem se suvenýry, konferenčními prostory, venkovním bazénem s dětskou částí, Wellness a Spa centrem a golfovým hřištěm. V areálu je přístup k Wi-Fi zdarma. Vaše chuťové pohárky bude hýčkat celá řada restaurací a barů. V areálu se nachází hlavní, thajská a italská restaurace, Zero restaurace s nabídkou čerstvých salátů pěstovaných na ostrově, kavárna a čtyři bary.

Poloha: Maledivy

Pláž: Láká vás dotek jemného písku? Projděte se po dechberoucí pláži s bělostným pískem.

Sport a zábava: Aktivity: Vychutnávejte si krásy Malediv a bavte se při poslechu živé hudby, sledování večerního vystoupení, na karaoke a diskotéce. Láká vás večerní výlet za rybařením při západu slunce? Máte možnost se jej účastnit jednou za pobyt zdarma. O zábavu se postará také možnost večerního krmení rejnoků a žraloků, posilovna, stolní tenis, šipky a volejbal. Wellness služby a potápění jsou za poplatek.

Relaxujte, bavte se a vychutnávejte si v resortu Sun Island krásy Malediv plnými doušky.

Cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, aktuální ceny ověříme na základě Vaší nezávazné objednávky. Tento zájezd je možné objednat ve variabilních termínech a délce pobytu dle individuálních požadavků. Hotel je na zpětné potvrzení z destinace. Je možné vycestovat pouze s pasem platným 6 měsíců po návratu z destinace.
Od 1. ledna 2022 budou všichni cestující odlétající z Malediv platit tzv. odletovou daň.  Daň platí pro místní obyvatele i zahraniční návštěvníky a pro všechna letiště v zemi. Poplatek za letištní služby, který je aktuálně platný, bude ukončen 31. prosince 2022.  Pro odlet v ekonomické třídě je stanovena taxa 30 USD, v business třídě 60 USD a v první třídě 90 USD. Pro odlety soukromými letadly platí taxa 120 USD.

Jižní atol Ari: Sun Island Resort & Spa

Nechte na sebe dopadat hřejivé sluneční paprsky a ponořte se pod vodní hladinu, která se ve slunci třpytí jako křišťál. Vítejte v resortu Sun Island, který vás uchvátí bělostnou pláží, dokonale udržovanou vegetací i luxusním ubytováním.

Resort je situován na magickém ostrově Nalaguraidhoo v oblasti Jižního atolu Ari. Ostrov je jedním z největších ostrovů Malediv a je ideálním místem pro ničím nerušenou dovolenou v pohádkovém prostředí. Na Sun Island Resort se z mezinárodního letiště v Male dostanete vnitrostátní linkou a následně lodí.

Sun Vily: Prostorné vily o rozloze 46 m 2 umístěné v klidné části uprostřed ostrova, obklopené zelení. Jsou vybaveny klimatizací, stropním větrákem, vanou, venkovní sprchou, toaletou, fénem, minibarem, satelitní televizí, Wi-Fi a setem pro přípravu čaje a kávy.

Plážové vily a plážové vily deluxe

O váš komfort se postará nadstandardní ubytování v podobě vil umístěných přímo na pláži s rozlohou 35 m 2 . Jsou vybaveny klimatizací, stropním větrákem, vanou, venkovní sprchou, toaletou, fénem, minibarem, satelitní televizí, Wi-Fi a setem pro přípravu čaje a kávy. Plážové vily deluxe nabízí stejnou výbavu, rozloha je však 52 m 2 .

Vodní vily: Vstupte přímo z terasy po žebříku do tyrkysové laguny. Ubytujte se v jedné z vodních vil s rozlohou 73 m 2 . Vily jsou vybaveny pohodlnými lehátky k opalování, vanou a venkovní sprchou, toaletou, fénem, klimatizací, stropním větrákem a minibarem, satelitní televizí, Wi-Fi a setem pro přípravu čaje a kávy. Nechybí ani plážové osušky.

Nápoje: nealkoholické nápoje: balená voda, coca cola, sprite, fanta, tonic, soda

džus (pomerančový, grepový, jablečný a rajčatový)

pivo, místní červené, růžové a bílé víno, vybrané alkoholické koktejly

Destinace: Rozkládá se v rozlehlé, nádherné a přitažlivé laguně lemované útesy, leží západně od hlavního města a je proslulý skvělým potápěním a prvotřídními plážemi. Voda bohatá na živiny jež protéká průlivy, přitahuje velké tvory z otevřeného moře a potápěče z celého světa. Jižní část atolu je jedním z nejlepších míst na světě k pozorování žraloků obrovských, největších ryb světa, jež lze po celý rok sledovat na vnějším útesu. V severních oblastech atollu lze pozorovat také žraloky kladivouny. Atoll Ari měří od severu na jich asi 80 km a je 30 km široký, z celkových 81 ostrovů je 18 obydlených.

Stravování: polopenze

Poznejte maledivskou kuchyni s programem POLOPENZE nebo ALL INCLUSIVE.

POLOPENZE – snídaně a večeře formou bufetu v hlavní restauraci

ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře v hlavní restauraci

Odpolední čaj a snacky se podávají od 16:00 do 18:00h.

Ubytování: hotel ****

Kromě přírody, která okouzlí vaše smysly, vás čeká také luxusní ubytování. Dáte přednost plážové nebo vodní vile?


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla /povolená hmotnost bude upřesněna dle letecké společnosti/, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování na 7 nocí, uvedenou stravu, českého delegáta na telefonu, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní cestovní pojištění a fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě